Direct beschikbaar;
direct productief!

Full supplier
in operations!

Oplossingen voor
personele uitdagingen
vanuit oprechte interesse.

De medewerker
die past:
zowel flexibel als vast!

Werkzoekenden
Opdrachtgevers

De personen achter Nova Dia: Roland Poot

J. Gomes Rocha 16-8-2017 15:44
Categorieën: Nieuws

Wat is het verhaal van onze collega’s? Leer de personen achter Nova Dia kennen. Deze maand is het de beurt aan Roland Poot; Consultant Recruitment bij Nova Dia. Hij vertelt over zijn passie.
blog_image:article_novadi_150289158159944e3d1c628.jpg:end_blog_image
Roland is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en avontuur.

‘Ik probeer vanuit mijn eigen kracht keuzes te maken die mij plezier geven in mijn dagelijkse routine. Sinds april 2017 ben ik ook een familieman door de geboorte van mijn zoon Demian. Dit zorgt er nog meer voor dat ik de dromen nastreef om het voor mijn gezin en mijzelf zo mooi en leuk mogelijk te maken. Zo werk ik momenteel vanuit Spanje. Als je internet hebt, kan je overal ter wereld werken! Dat is het mooie van de nieuwe technologie, maar ook van het vak van recruiter.’

Hart voor medewerkers
Het is belangrijk voor Roland dat het werk aansluit bij zijn idealen. Dit heeft hij gevonden bij Nova Dia.

‘Inmiddels werk ik ruim drie jaar bij Nova Dia, een organisatie met een commerciële gedachte, maar met een hart voor de medewerkers. Een werkgever waarbij medewerkers de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen met een gestructureerde begeleiding.’

Voldoening
In een hecht team van professionals zorgt Roland er dagelijks voor dat werkzoekende en opdrachtgevers met elkaar een match vormen.

‘Vanuit recruitment vervul ik mijn rol om werkzoekende te matchen met het werkaanbod. Je moet bereid zijn om net dat stapje extra te zetten voor je klanten en kandidaten. Het is hard werken, maar iedere keer dat ik een kandidaat kan plaatsen geeft het mij enorm veel voldoening.

Tips
‘Ik ben ervan overtuigd dat als je iets graag wilt, er meer mogelijkheden zijn dan je denkt! Kijk om je heen en spreek professionals. De arbeidsmarkt staat niet stil, dus zorg ervoor dat je niet buitenspel komt te staan. Blijf investeren in jezelf en boven alles, blijf positief! ‘

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan kom ik graag met je in contact!

Hasta Pronto “Tot Snel”!

 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Contact
Nova Dia
Oude Utrechtseweg 30
3743 KN  Baarn
 
035 3031 760
info@novadia.nl

 

© NOVA DIA 2018  |  Sitemap  |  Verzekering vacatures per RSS