Direct beschikbaar;
direct productief!

Full supplier
in operations!

Oplossingen voor
personele uitdagingen
vanuit oprechte interesse.

De medewerker
die past:
zowel flexibel als vast!

Werkzoekenden
Opdrachtgevers

Nova Dia trainees vertellen: Jack Muller

J. Gomes Rocha 28-8-2017 15:53
Categorieën: Nieuws

Jack is een sportieve twintiger, die een uitdaging nooit uit de weg gaat. Met een achtergrond in Economische Geografie, had hij nooit gedacht aan een carrière in de financiële dienstverlening.
blog_image:article_novadi_150392854859a420e4f2c5f.jpg:end_blog_image

‘Ik heb Economie, Bestuur en Management op de universiteit Leiden afgerond en vervolgens de master Economische Geografie op de universiteit van Utrecht. Voor Nova Dia op mijn pad kwam had ik nooit gedacht aan werken in de financiële dienstverlening. Ik dacht meer aan een bestuurlijk functie bij de overheid, dan is de financiële dienstverlening natuurlijk veel uitdagender!’

Vertrouwd
De informatiesessie over het traineeship ervaarde Jack als zeer positief en de sfeer was erg prettig. Jack besloot direct te solliciteren.

‘Ik heb voor Nova Dia gekozen omdat de sfeer tijdens de informatiesessie erg vertrouwd voelde. Daarnaast kreeg ik dit zelfde gevoel ook tijdens de twee daarop volgende gesprekken. De eerste 6 weken op kantoor hebben mijn voorgevoel bevestigd.’

Leerzaam
Sinds juli is Jack ingezet op het Traineeship Hypotheek Acceptant van ABN Amro. Het is hard werken, maar erg leuk.

‘Dit project bevalt mij wel. Het is erg leerzaam. De eerste periode was hard werken. Je maakt lange dagen en je moet veel nieuwe informatie verwerken. Nu ik alles onder controle heb, heb ik mijn draai gevonden en vind ik het erg leuk.’

De toekomst
‘Ik ben niet zo’n toekomstkijker. Het belangrijkste is om het traineeship succesvol af te ronden en veel te leren. Welke uitdagingen daarna voor het oprapen liggen, bekijk ik op dat moment.’

Nova Dia is constant op zoek naar nieuwe trainees. Terugkijkend op zijn ervaringen omschrijft Jack het traineeship in enkele woorden.
‘Kom vooral naar de informatiesessie en vertrouw op je gevoel, die heeft mij uiteindelijk deze mooie uitdaging opgeleverd! Daarbij komt dat je soms niet moet denken, maar gewoon moet doen!’

 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Contact
Nova Dia
Oude Utrechtseweg 30
3743 KN  Baarn
 
035 3031 760
info@novadia.nl

 

© NOVA DIA 2018  |  Sitemap  |  Verzekering vacatures per RSS