Direct beschikbaar;
direct productief!

Full supplier
in operations!

Oplossingen voor
personele uitdagingen
vanuit oprechte interesse.

De medewerker
die past:
zowel flexibel als vast!

Werkzoekenden
Opdrachtgevers

Nova Dia trainees vertellen: Whitney Baafi

J. Gomes Rocha 1-8-2017 16:21
Categorieën: Nieuwe medewerkers

Whitney is een gedreven jonge dame die tijdens haar studie Europese Studies aan de UVA geïnteresseerd is geraakt in de financiële dienstverlening.

blog_image:article_novadi_150159774959809035c2491.jpg:end_blog_image

“Tijdens mijn studie kreeg ik voornamelijk vakken op het gebied van politiek en recht binnen de Europese Unie. Ik heb mijn scriptie geschreven over het aanvullende pensioen systeem binnen de EU. Bij het onderzoeken van dit onderwerp ben ik meer te weten gekomen over het pensioensysteem binnen Nederland, waardoor mijn interesse in de financiële dienstverlening is gewekt.”

Ontdekken
Whitney vindt de mogelijkheid om bij verschillende toonaangevende bedrijven te werken de ideale manier om als starter te ontdekken welke richting je op wilt.

“Je doet op verschillende plaatsen ervaring op en je leert diverse bedrijfsculturen kennen. Hierdoor ontdek je wat goed bij je past, en in welke werkomgeving jouw talenten het beste tot hun recht komen.”

De eerste opdracht
Sinds 12 juni werkt Whitney bij Aegon in Den Haag op de afdeling inkomen collectiviteit. Het bevalt haar goed en ze heeft het er erg naar haar zin.

“Mijn eerste opdracht bevalt goed. De werkzaamheden zijn uitdagend en ik heb leuke collega’s die me goed inwerken. Tot nu toe is het erg leerzaam geweest. In de korte tijd dat ik hier zit heb ik al veel kennis opgedaan over sociale- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wat ik ook erg leuk vind is dat ik mijn kennis vanuit de Wft’s op het gebied van inkomen heb kunnen toepassen.”

De toekomst
“Uiteindelijk wil ik specialist worden. In welke richting weet ik nog niet. Tijdens dit traineeship wil ik zoveel mogelijk ervaring en kennis op doen in de verschillende werkvelden binnen de financiële dienstverlening om zo de juiste richting te kunnen kiezen.”

Een mooie Kans
Nova Dia is constant op zoek naar nieuwe trainees. Terugkijkend op haar ervaringen omschrijft Whitney het traineeship in enkele woorden.

“Het traineeship van Nova Dia is een mooie kans om op de arbeidsmarkt te starten”.

 


 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Contact
Nova Dia
Oude Utrechtseweg 30
3743 KN  Baarn
 
035 3031 760
info@novadia.nl

 

© NOVA DIA 2018  |  Sitemap  |  Verzekering vacatures per RSS