Direct beschikbaar;
direct productief!

Full supplier
in operations!

Oplossingen voor
personele uitdagingen
vanuit oprechte interesse.

De medewerker
die past:
zowel flexibel als vast!

Werkzoekenden
Opdrachtgevers

Referenties van onze klanten

VvAA


Marcel Weijman, teammanager VvAA Schadeservice:
"Nova Dia denkt in oplossingen en heeft goed door welke mensen bij ons schadeserviceteam passen. De professionals van Nova Dia zijn leergierig en veerkrachtig. Onze partner helpt ons bij het behalen van onze ambitieuze doelstellingen".

Lukassen & Boer


Rogier Jonkman, directeur Lukassen & Boer:
"Nova Dia slaagt er steeds in mensen te vinden die passen in ons team en op het juiste niveau acteren! Het is altijd prettig zaken doen met Nova Dia".

de Vereende

Hanny Geerts, de Vereende:
"Nova Dia is voor mij veel meer dan een detacheerder. Samen met Nova Dia komen wij tot creatieve oplossingen die zowel het bedrijf als de medewerker een stap verder helpen".

Volkswagen Pon Financial Services


Ronald van de Stolpe, teamleider Operations SSC Verzekeren:
"Zaken doen op grond van het principe: aan een half woord genoeg hebben. Nova Dia kent de structuur en cultuur van onze operationele verzekeringsafdelingen en kan zodoende op korte termijn jonge verzekeringsprofessionals leveren. Tot nu toe was iedere 2b'er een schot in de roos."

Interpolis


Corinne Aerts, Teammanager Conversie BCP-ZeZa Interpolis:
"Nova Dia heeft aandacht voor haar opdrachtgevers én gedetacheerden. In een persoonlijk gesprek altijd aandacht voor mens en werk. Heb nog niet meegemaakt dat we iemand inhuurden die echt niet paste bij ons bedrijf en/ of de functie."

Quion

"Ruim een maand na het opstarten van de business line Hypotheken (en Financieringen) heeft Nova Dia – full supplier in operations - de eerste medewerkers gedetacheerd bij Quion. In de afgelopen periode heeft Quion vastgesteld dat Nova Dia in staat is om de gewenste (ervaren) kandidaten te vinden, maar ook te leveren in een juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs!"
Quion biedt financiële organisaties met ambities op de Nederlandse hypotheekmarkt slimme op-lossingen voor het opbouwen, optimaliseren en onderhouden van kredietportefeuilles. Voor meer informatie over Quion verwijzen we u naar de site www.quion.com .

Bel me terug
Contact
Nova Dia
Oude Utrechtseweg 30
3743 KN  Baarn
 
035 3031 760
info@novadia.nl

 

© NOVA DIA 2018  |  Sitemap  |  Verzekering vacatures per RSS