Innovadia De jonge digitale innovators

Nieuw item

Op zoek naar denkende doeners die je helpen met je digitale transformatie? Medewerkers van Innovadia hebben de hands-on mentaliteit waarmee je sneller en doeltreffender processen, systemen en producten innoveert.

Nieuw item

De digitale transformatie is in volle gang. Big data, business proces management (BPM), robot process automation (RPA), artificial intelligence (AI), blockchain; het zijn ontwikkelingen die de financiële dienstverlening razendsnel veranderen. Ten goede, welteverstaan. Organisaties kunnen meer dan ooit hun diensten en producten verbeteren, klanten gelukkiger maken én kosten besparen.

Die transformerende processen verlopen echter niet vanzelf. Knelpunten moeten opgelost worden, efficiencyslagen gemaakt, en soms ook weerstand weggenomen. Daarvoor zijn flexibele, vaardige en communicatieve (project)medewerkers nodig. Medewerkers die Innovadia levert.

Wat is Innovadia?

Als nieuw onderdeel van de Novadia Groep leiden we bij Innovadia jonge slimme mensen op die WFT verbinden met de nieuwste innovatieve technologieën, zoals BPM, robotisering, DevOps, blockchain, process mining, datavisualisatie, requirements-analyse en business acceptatie testing. Onze nieuwste talenten volgen drie maanden lang een fulltime opleiding op het snijvlak van verzekeringstechniek en nieuwe technologie. Ze beheersen deze technieken en zijn scrum-master. Ook zijn ze communicatief zeer vaardig. Hans van Hoeckel (directeur): “Ze hebben een T-shaped profile: ze combineren communicatieve en analytische kwaliteiten, en zijn in staat om te verbinden.”

Waarom Innovadia?

Jos Preusting (directeur): “Het initiatief is ontstaan uit onze vele gesprekken met klanten die nieuwe technologieën willen inzetten om hun processen te automatiseren, digitaliseren en vereenvoudigen. Allemaal met als doel om het voor hun klanten plezierig te maken en kosten te besparen. We merkten dat ze daar vaak ondersteuning bij kunnen gebruiken.”

Wie kunnen bij Innovadia aankloppen?

Iedere organisatie uit de financiële dienstverlening die bezig is met de digitale transformatie. Met name in operations kunnen door middel van nieuwe technologie verbeter- en efficiencyslagen gemaakt worden. Hans: “Het steekwoord is steeds digitale transformatie. Daar is de een verder mee dan de ander, maar iedereen is er wel van overtuigd dat men mee moet. Anders mis je de boot.” Jos: “Veel van onze klanten maken al grote efficiencyslagen. Ze gebruiken bijvoorbeeld bots om processen sneller, agile en goedkoper uit te voeren.”
Innovadia is er voor organisaties in alle verschillende stadia van innovatie en digitale transformatie. Hans: “Veel bedrijven waar wij voor werken willen hun operationele processen analyseren, ze willen zien hoe ver ze zijn en in hoeverre gewerkt wordt volgens het beoogde proces. Met behulp van process mining en datavisualisatie kun je aantonen waar het beter en efficiënter kan, en dat levert weer kostenvoordeel op.”

Hoe kunnen onze Innovadia-collega’s daarbij helpen?

Ze hebben niet alleen analytisch vermogen maar ook de creativiteit om in te spelen op wat er bij een bedrijf gebeurt. Jos: “Onze medewerkers weten precies wat er in de markt te koop is. Ze leggen dingen helder uit en bouwen bruggen, waardoor ze mensen meenemen in projecten.” Hans: “Dat kunnen ze individueel doen, maar soms vragen klanten ook een paar van onze mensen tegelijk, om als transformatieteam een proces aan te pakken. Wij zorgen er dan voor dat er complementaire profielen in dat team zitten.”
De Innovadia-talenten kennen een breed spectrum aan nieuwe technologieën. Zij kunnen klanten vertellen welke technologie het beste bij welke processen past. Ze denken én doen mee in het verder ontwikkelen en implementeren van nieuwe technologieën in bepaalde processen.

Maar… wat hebben die Innovadia-mensen dat anderen niet hebben?

Het zijn Young Digital Innovators. Ze hebben de noodzakelijke mindset voor deze tijd: open en agile. Het zijn aanjagers. Inhoudelijk kundig op WFT-vlak, zonder beladen te zijn met een traditionele organisatiecultuur. Hans: “Ze zijn heel praktisch ingesteld, het zijn doeners. We noemen ze wel eens slimbo’s: slimme, jonge, academisch en bachelor opgeleide mensen. Maar wel met een hands-on mentaliteit, ze schrijven niet alleen de hele dag rapporten.”

Meer weten?

De eerste groep Innovadia-collega’s staat vanaf januari voor je klaar om je digitale transformatie te ondersteunen. Wil je meer weten? Bel of vul hieronder je gegevens in. We kijken graag hoe we je kunnen helpen.

Nieuw item

Ons kantoorteam
Hans van Hoeckel

Directeur

BEKIJK HANS

Jos Preusting

Directeur

BEKIJK JOS

Petra de Jong

Senior Accoutmanager Schade en Inkomen

BEKIJK PETRA

Anique Vos

Office Manager

BEKIJK ANIQUE

Gerwin Dijkema
Accountmanager Schade en Inkomen

BEKIJK GERWIN
Stijn Krijntjes

Recruitment Marketeer

BEKIJK STIJN

Christa Paping

Office Manager

BEKIJK CHRISTA

Ben Bruinsma

Accountmanager Hypotheken en Bancair

BEKIJK BEN

Marcel Kaaijk

Senior Accountmanager Pension en Leven

BEKIJK MARCEL

Roland Poot

Recruiter

BEKIJK ROLAND

Amber Schouwvlieger

Stagaire

BEKIJK AMBER

Tim de Nood

Recruitment Marketeer

BEKIJK TIM