Innovadia Partner in Innovatie

In alle hoeken van de financiële dienstverlening wordt geïnnoveerd. Het doel: van proces verbetering naar duurzame innovaties. Het komt er niet aan, het is er nu al!!

De toepassing van Business Proces Management (BPM), Robotisering (RPA), Artificial Intelligence (AI) en Blockchain zorgen inmiddels in een snel tempo voor een nieuwe werkelijkheid. Op basis van Big Data, data- en procesmining en fact-based, data-driven business intelligence ontstaan nieuwe grote kansen voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen. 

De steeds sneller veranderende markt vraagt om DevOps afdelingen die de communicatie, samenwerking en integratie tussen software development en beheer op een hele nieuwe manier vormgegeven. Deze methodologie op basis van Agile principes is over gewaaid uit de hardcore softwareontwikkeling en is het antwoord op de aanhoudende vraag van eindgebruikers en klanten naar nieuwe, betere en steeds snellere systemen die eenvoudiger zijn in gebruik, beheer en onderhoud. Door de toepassing van low-code en no-code platforms wordt de kwaliteit hoger met een snellere time-tot-market. Onze Innovatie specialisten scheppen vanuit hun bancaire en verzekeringstechnische inhoud en achtergrond mede het kader om snel en betrouwbaar van idee naar resultaat te gaan door middel van continuous delivery. Vanuit inhoud leveren zij directe toegevoegde waarde binnen Scrum / DevOps projectteams met oog voor de gebruiker en/of eindklant. 

Innovadia levert aan financiële dienstverleners of toeleveranciers tijdelijke of projectmatige ondersteuning door de inzet van hands-on business gedreven Innovatie specialisten. Meewerkend specialisten op het snijvlak van WFT, ICT en Innovatie met verstand van mensen, operationele processen, nieuwe technieken, technologie en tools. Van nature klantgericht en communicatief vaardig.   

Ook op zoek naar versterking en toegevoegde waarde voor uw innovatie initiatief of scrum team? Neem dan hier contact met ons op.

Wil jij meer weten?
Hans van Hoeckel
Deel deze pagina