Traineeship Financieel bij Novadia

Davy

:)

Wie: Davy
Studie: HBO Management, Economie en Recht
Werkt bij Novadia sinds: 2014
Privé: is verloofd met Ronia. Sinds februari is ze definitief in Nederland komen wonen vanuit de Filipijnen. Hij reist graag en vindt het ontdekken van nieuwe plekken erg leuk.
 

Hoe ben je in de financiële branche terecht gekomen?

"Na het afronden van mijn studie ben ik al wat werkzaam geweest in deze branche, dit als eerste bij een bank. Later ben ik via wat omzwervingen bij Novadia terecht gekomen. Daar heb ik het Traineeship gevolgd en inmiddels werk ik alweer 4 jaar in diverse projecten voor klanten in de financiële branche."

Wat doe je bij Novadia?

"Op dit moment ben ik ingezet als administratief medewerker in een project bij de Vereende op de schadeafdeling. Ik voer met name nieuwe schades in en verzorg daarnaast de eerste correspondentie in dossiers. Verder neem ik openstaande taken in dossiers door en behandel ik ruitschades bij voertuigen. Door goed te luisteren naar de medewerkers van de Vereende, probeer ik ook wat op te steken van het vak schadebehandelaar en hoop ik, naast de administratieve verwerking in de toekomst daadwerkelijk in projecten schades te gaan behandelen."

Waarom heb je voor Novadia gekozen?

"In feite heeft de recruitmentafdeling van Novadia mij benaderd, nadat ze mijn CV op monsterboard hadden gevonden. Na een eerste informatieavond heb ik gesolliciteerd, de reden hiervoor was toen dat ze veel ontwikkelingsmogelijkheden aanboden en aangaven dat ze voor een persoonlijke benadering stonden. Met name dit laatste heeft mij over de streep getrokken, en in de praktijk blijkt dit nog steeds het geval. Hoewel de club is gegroeid weten ze nog steeds wie ik ben en wat ik doe. Novadia probeert altijd haar best voor je te doen, en dat merk je!"

Wat vind je het interessantste aan je werk?

"Wellicht een cliché, maar het leuke is dat je in verschillende keukens kan kijken. Meestal is het project heel leuk en soms is het niet zo leuk (eentonig). In ieder geval heb ik altijd wel het geluk gehad dat ik in leuke projecten bij bedrijven terecht ben gekomen met leuke collega’s. Wat dat betreft ben ik via Novadia eigenlijk altijd wel bij leuke klanten terechtgekomen. Van een tussenpersoon tot een grote verzekeringsmaatschappij zoals Centraal Beheer. Ik heb al veel verschillende werkgebieden mogen zien."

Wat zijn je ambities voor de toekomst?

"Mijn ambities voor de toekomst zijn om schadecorrespondent te worden en echt een vakinhoudelijke project te gaan doen. Waarbij is meer kennis kan opdoen en in kan zetten. Daarnaast heb ik ook wel aspiraties om letselschades te gaan behandelen."

Terug naar onze karakters

Partners Novadia - Allianz
Partners Novadia - Achmea
Partners Novadia - AGH
Partners Novadia - Pensioenfonds Horeca & Catering
Partners Novadia - Sovib
Partners Novadia - Unigarant
Partners Novadia - Univé
Partners Novadia - Vereende
Partners Novadia - Vivat
Partners Novadia - VVAA
Partners Novadia - Nationale Nederlanden
Partners Novadia - ABN Amro
Partners Novadia - Stater
Partners Novadia - Klaverblad
Partners Novadia - Interpolis
Partners Novadia - PGGM
Partners Novadia - Zicht
Partners Novadia - AEGON
Partners Novadia - oom