Esmee

:)

Wie: Esmée (27)
Studie: Hotel- en Eventmanagement

"Ik wil graag meer professionele vakgebieden leren kennen en wil blijven doorleren. Dit wissel ik af met genoeg ontspanning, zoals lekker koken (en tafelen) en yoga bij mijn favoriete yogastudio."

Waarom Novadia?

Het viel mij bij Novadia op hoe warm het vaste team contact met je hield, zelfs als sollicitant. Deze oprechte interesse vond ik gelijk erg prettig! Daarnaast vind ik de mogelijkheden die het bedrijf mij biedt aantrekkelijk. Ik ga met veel plezier naar mijn werk!

Wat ik doe bij Novadia:

Ik ben Trainee Hypothecair Krediet Adviseur. Dit wil zeggen dat ik in één jaar tijd de benodigde Wft-diploma’s kan halen, zodat ik advies mag geven op het gebied van hypothecair krediet in de financiële branche. Vooral in het eerste gedeelte van dit eenjarige traineeship ben je veel aan het studeren en verschillende examens aan het maken. Het is hard werken, maar wel heel leuk!

De toekomst

Ik wil de woningmarkt veroveren! Dat klinkt misschien wat gek, maar ik heb grootse plannen om zoveel mogelijk te leren in dit dynamische werkveld en tegelijkertijd te helpen zoeken naar concrete oplossingen voor de woningmarkt-problematiek.

Tips voor toekomstige trainees?

Waag de sprong in het diepe! Mijn werk- en studieachtergrond is totaal anders dan wat ik nu aan het doen ben met het traineeship, dus laat je daarin niet tegenhouden.

Ons kantoorteam
Hans van Hoeckel

Directeur

BEKIJK HANS

Jos Preusting

Directeur

BEKIJK JOS

Petra de Jong

Senior Accoutmanager Schade en Inkomen

BEKIJK PETRA

Anique Vos

Office Manager

BEKIJK ANIQUE

Gerwin Dijkema

Accountmanager Schade en Inkomen

BEKIJK GERWIN

Stijn Krijntjes

Recruitment Marketeer

BEKIJK STIJN

Christa Paping

Office Manager

BEKIJK CHRISTA

Niels Kieft

Accountmanager Hypotheken en Bancair

BEKIJK NIELS

Ann Grobben

Recruitment Marketeer

BEKIJK ANN

Eulies Giterson

Office Manager

BEKIJK Eulies

Youri Theeuwen

Recruitment Marketeer

BEKIJK YOURI