Rhoda

:)

Wie: Rhoda (22)
Studie: Rechten (Bachelor) & Ondernemersrecht (Master)

"De financiele sector heb ik altijd al een interessant gevonden. Het was daarom altijd al mijn doel om bijvoorbeeld jurist te worden bij een bedrijf of een bank. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Novadia terecht gekomen. Het leukste lijkt mij om de juridische wereld te combineren met de financiële wereld."

Waarom Novadia?

Het traineeship van Novadia sprak me heel erg aan. Ik had bijvoorbeeld gekeken naar advocaten kantoren, maar dat was mij te formeel. Novadia heeft een knus en warm karakter en er wordt echt aandacht aan jou besteed als werknemer. Dat sprak mij aan. Daarnaast sprak het traineeship mij aan om het feit dat ze waarde hechten aan hoeveel je leert en ze bereid zijn om in jou te investeren. Je komt namelijk net van school en je weet nog niet zo heel veel. Wanneer je dan dan gelijk in een werkomgeving terecht zou komen, vond ik niet zo’n fijne gedachte. Ik vond het juist fijn dat je en kon blijven leren en werken. Het is voor mij dus de ideale brug tussen student zijn en geen student zijn.

Wat ik doe bij Novadia:

Ik volg het traineeship financiële dienstverlening bij Novadia.

De toekomst

Op dit moment ben gaan mijn ambities twee kanten op. Het onderdeel van jurist uit mijn studie wil ik nog wel meenemen, maar dankzij het traineeship kan ik meer kanten op. Daarom zit ik aan de ene kant nog steeds te denken om bijvoorbeeld bedrijfsjurist te worden, maar mocht ik nu bij een opdracht terecht komen met schadeclaims en schadeverzekeringen en ik vind dat heel interessant, dan zit ik eraan te denken om bijvoorbeeld letselschadebehandelaar of letselschadejurist te worden.

Ons kantoorteam
Hans van Hoeckel

Directeur

BEKIJK HANS

Jos Preusting

Directeur

BEKIJK JOS

Petra de Jong

Senior Accoutmanager Schade en Inkomen

BEKIJK PETRA

Anique Vos

Office Manager

BEKIJK ANIQUE

Gerwin Dijkema

Accountmanager Schade en Inkomen

BEKIJK GERWIN

Stijn Krijntjes

Recruitment Marketeer

BEKIJK STIJN

Christa Paping

Office Manager

BEKIJK CHRISTA

Niels Kieft

Accountmanager Hypotheken en Bancair

BEKIJK NIELS

Ann Grobben

Recruitment Marketeer

BEKIJK ANN

Eulies Giterson

Office Manager

BEKIJK Eulies

Youri Theeuwen

Recruitment Marketeer

BEKIJK YOURI