Traineeship Financieel bij Novadia

Sanne

:)

Wie: Sanne
Studie: Bachelor Psychologie, Bachelor Media en Cultuur
Werkt bij Novadia sinds: 2020

Waarom Novadia?

Aandacht voor wie jij bent als persoon en jouw persoonlijke ontwikkeling staan bij Novadia hoog in het vaandel. Deze waarden zijn ook voor mij heel belangrijk. Ik vind het namelijk soms best lastig om te bepalen welke stappen ik nu het best kan zetten. Mijn accountmanager heeft altijd tijd voor een eerlijk gesprek en denkt graag met me mee. Zo'n gesprek geeft mij niet alleen nieuwe handvatten en ideeën, maar ook de motivatie om ook zelf met deze ontwikkeling bezig te blijven. Zo blijf ik steeds nieuwe stukjes vinden die passen in mijn eigen "loopbaanpuzzel". 

Wat doe ik bij Novadia

Momenteel heb ik een opdracht bij de ABN AMRO Bank als hypotheekacceptant. Ik ben via Novadia bij ABN AMRO gestart in een project op hypotheekbeheer, maar kon na 8 maanden doorstromen naar een volgend project in de functie van acceptant.

Wat vind je het interessantste aan je werk?

Het interessantste vind ik de afwisseling. Elk dossier dat ik behandel is weer anders en elke dag leer ik weer iets nieuws. Ik vind het ook heel prettig dat mijn werk direct invloed heeft op de klant: door mijn positieve hypotheek beoordeling kan dat ene stel straks genieten van hun mooie nieuwe huis.

Op welk bereikt resultaat ben je trots?

Toen ik begon bij Novadia wist ik eigenlijk nog niet zoveel van hypotheken, hoewel ik er wel geïnteresseerd in was. Ik heb zelf Psychologie en Media en Cultuur gestudeerd, compleet iets anders dus! Ondanks dat ik mij op compleet onbekend terrein bevond, heb ik het werk snel eigen kunnen maken en de benodigde Wft's gehaald. Na een aantal maanden wist ik genoeg om te kunnen doorgroeien in mijn project. Dit is ook grotendeels te danken aan het kunnen opdoen van praktijkervaring. Al in de eerste week heb ik veel meer geleerd dan ik van te voren had kunnen bedenken.

Wat zijn je ambitites voor de toekomst?

Het lijkt mij leuk om me meer te gaan richten op projecten binnen de procesmatige kant van de financiële dienstverlening. Brainstormen over efficiëntie binnen de bank geeft mij veel energie en ik laat ook graag mijn eigen stem hierin horen. Ook is het leiden van projecten iets wat ik mezelf wel zie doen. Ik kijk uit naar wat de toekomst mij brengen zal!
 

Ons kantoorteam
Hans van Hoeckel

Directeur

Jos Preusting

Directeur

Petra de Jong

Senior Accountmanager Schade en Inkomen

Anique Vos

Recruiter

 

Gerwin Dijkema

Accountmanager Schade en Inkomen

Stijn Krijntjes

Coördinator Recruitment & Marketing

Christa Paping

Office Manager

Niels Kieft

Accountmanager Hypotheken en Bancair

Annieck Grobben

Recruitment Marketeer

Eulies Giterson

Office Manager

Youri Theeuwen

Recruitment Marketeer

Partners Novadia - Allianz
Partners Novadia - Achmea
Partners Novadia - AGH
Partners Novadia - Pensioenfonds Horeca & Catering
Partners Novadia - Sovib
Partners Novadia - Unigarant
Partners Novadia - Univé
Partners Novadia - Vereende
Partners Novadia - Vivat
Partners Novadia - VVAA
Partners Novadia - Nationale Nederlanden
Partners Novadia - ABN Amro
Partners Novadia - Stater
Partners Novadia - Klaverblad
Partners Novadia - Interpolis
Partners Novadia - PGGM
Partners Novadia - Zicht
Partners Novadia - AEGON
Partners Novadia - oom