Thalita

Wie: Thalita (25 jaar)
Studie: Ecologische pedagogiek
Werkt bij Novadia sinds: 2015
Privé: woont samen met haar vriend in Nieuwegein. Houdt van sporten, reizen en leuke dingen doen met vrienden en familie.

Wat doe je bij Novadia?

“Bij Novadia word ik gedetacheerd. Ik heb nu 3 verschillende opdrachten gehad bij grote verzekeraars waardoor ik veel heb geleerd en ervaring heb opgedaan.”

Hoe ben je in de financiële branche terecht gekomen?

“Ik ben eigenlijk pedagoog. Na mijn afstuderen kwam ik er achter dat het in deze branche lastig was om werk te vinden, de meeste werkgevers hadden de eis dat je 4 jaar werkervaring moest hebben. Ik heb toen besloten om me te oriënteren op andere branches en om een profiel te maken bij een vacaturebank. De volgende dag werd ik gebeld door Novadia of dat ik interesse had in de financiële branche en of ik op een informatiebijeenkomst wilde komen. Dit heb ik gedaan, nu twee jaar later heb ik nog steeds geen spijt van mijn besluit.”

Waarom heb je voor Novadia gekozen?

“Na mij te hebben verdiept in meerdere detacheerders in de financiële branche heb ik voor Novadia gekozen door het persoonlijke karakter van het bedrijf. Je bent bij Novadia niet het zo gehete 'nummertje'. Er worden bijeenkomsten georganiseerd, je hebt een coach die je begeleid met je leercurve en er voor je is wanneer je hem/haar nodig hebt.”

Wat vind je het interessantste aan je werk?

“Hetgeen wat interessant is aan mijn werk is dat je bij verschillende (grote) organisaties werkt en verschillende functies uitvoert. Hierdoor ontmoet je veel nieuwe mensen en krijg je veel ervaring.”

Welke gebeurtenis is je het meeste bijgebleven?

“Mijn eerste gesprek. Ik had net de bijeenkomst bijgewoond, een ander meisje en ik hadden interesse. Er kon gelijk een eerst gesprek plaatsvinden als we dat wilde, maar mijn moeder had mij afgezet en zat in de auto. Ik wilde haar niet laten wachten, dus besloot ik een afspraak te maken. Beneden aangekomen stuurt mijn moeder me weer terug, omdat het een goede kans voor me was. Ik ging weer naar binnen. Inmiddels was het andere meisje al bezig met haar eerste gesprek. Ik stond een beetje onwennig voor de deur want ik wilde ze niet storen. Al snel kwam iemand naar me toe. Ik legde uit wat er daarvoor was gebeurd en zei dat ik toch wel graag een eerste gesprek wilde. Een gesprek was nog steeds mogelijk en mijn moeder kon binnen wachten met een kopje koffie.”

Op welk bereikt resultaat ben je trots?

“Als starter bij Novadia was ik stil en verlegen. Bij mijn eerste opdracht moest ik 3 maanden wennen voordat ik me op mijn gemak voelde. Bij mijn tweede opdracht duurde dit traject 3 weken en bij mijn laatste opdracht was ik binnen 3 dagen op mijn plek. Ik merk dat ik zelfverzekerder ben, professioneler en dat ik mijn ervaring/kennis goed kan gebruiken en kan overbrengen.”

Tot slot, wat zijn je ambities voor de toekomst?

“Ik zou graag nog meer willen leren en dan uiteindelijk een managementfunctie willen uitvoeren.”