Vince

Wie: Vince (24)
Studie: HBO Commerciële Economie
Werkt bij Novadia sinds: 2016
Privé: houdt van sportieve activiteiten zoals voetbal, American Football, basketbal en fitness. Daarnaast ontdekt hij graag nieuwe dingen.

Wat doe je bij Novadia?

“Momenteel ben ik gedetacheerd bij OOM Verzekeringen als Frontoffice Medewerker op de afdeling buitenland. Ik help mensen met vragen over een vertrek naar het buitenland of een kortdurend verblijf in Nederland.”

Hoe ben je in de financiële branche terecht gekomen?

“Na het afronden van mijn studie ben ik via Monsterboard benaderd door een van de recruiters van Novadia. Tijdens een informatiesessie ben ik meer te weten gekomen over het bedrijf en besloot ik om te solliciteren voor een functie in de financiële branche.”

Waarom heb je voor Novadia gekozen?

“Het sprak me aan om gerenommeerde bedrijven en werksferen in een korte tijd te leren kennen. Daarnaast vind ik de persoonlijke aanpak van Novadia erg prettig. De communicatielijnen zijn kort en er wordt rekening gehouden met je ontwikkeling.”

Wat vind je het interessantste aan je werk?
“In korte tijd werk je bij meerdere bedrijven, in diverse functies, waardoor je collega’s met verschillende achtergronden en visies leert kennen.”

Welke gebeurtenis is je het meeste bijgebleven?
“Aan het eind van mijn opdracht bij ACE vond een fusie met CHUBB plaats. Dit is een gebeurtenis die niet iedereen in zijn of haar carrière meemaakt. Het was zeer interessant om van dichtbij mee te maken hoe dit tot stand kwam.”

Op welk bereikt resultaat ben je trots?
“Ik ben trots op het succesvol inwerken van vier nieuwe collega’s binnen het team van Pensioenfonds Horeca & Catering.”

Tot slot, wat zijn je ambities voor de toekomst?
“Het vinden van een passend bedrijf waar ik mijn talent en de brede werkervaring die ik via Novadia heb opgedaan kan inzetten. Een bedrijf waar ik niet alleen door interactie met collega’s, maar ook uitdaging op de werkvloer plezier uit mijn werk kan halen.”