Hendrik

:)

Wie: Hendrik (33)
Studie: Geschiedenis

"In eerste instantie vroeg ik mij af of ik wel zou passen bij een bedrijf in de financiële sector. Zelf kom ik namelijk met mijn studie Geschiedenis, uit een heel ander veld. Maar ik was totaal geen vreemde eend in de bijt: na het ontmoeten van mijn medetrainees bleken de studie -en werkervaringen van mijn collega's erg uiteenlopend.”

Waarom Novadia?

"Hoewel ik dus eerst twijfelde over de financiƫle sector, trok de mogelijkheid om zeer brede werkervaring op te doen mij toch aan. Je krijgt als gedetacheerde namelijk veel diverse functies te zien."

Wat ik doe bij Novadia:

"Sinds ik bij Novadia werk, ben ik bij verschillende bedrijven gedetacheerd geweest. Dit loopt van bedrijven in de hypothecaire sector, tot aan specialistische verzekeraars. Het werk was dan ook zeer verschillend, van klantcontact tot productbeoordeling en administratieve werkzaamheden. Naast mijn eigen ervaringen lopen de detacheringen van mijn mede trainees nog verder uiteen."

De toekomst

“De breedheid van de ervaringen die je kunt opdoen is wat mij het meest aantrekt tot de detachering. Zo als je kan zien is het zogenoemde rugzakje aan het einde van een jaar bij Novadia een stuk verder gevuld. Met deze ervaring zou ook in andere sectoren terecht kunnen, maar ook binnen de sector zijn er veel doorgroeimogelijkheden."

Welke tips zou je aankomende/nieuwe trainees willen geven?
“Geef het een kans! Het kan heel interessant zijn om iets nieuws te doen en de boel om te gooien. Sta open voor nieuwe dingen, zo zal je een leuke tijd tegemoet gaan.”