Vincent

:)

Wie: Vincent (32)
Studie: Media en Cultuur
Werkt bij Novadia sinds: 2017

“Ik heb Media en Cultuur gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Een bachelor met de nadruk op filmwetenschappen en een master met de nadruk op nieuwe media. Voordat ik bij Novadia begon heb ik twee jaar in Noorwegen bij mijn vriendin gewoond. Teruggekeerd naar Nederland ben ik vrijwel direct door Novadia benaderd. Een hele nieuwe richting voor mij, maar een avontuur waar ik direct enthousiast van werd.”

Springplank

Tijdens de informatiesessie over het traineeship ben ik enthousiast geworden over de mogelijkheden in de financiële dienstverlening.

“De presentatie die werd gegeven was vlot, informeel en informerend. Het opende mijn ogen over de mogelijkheden. Het werd me als snel duidelijk dat dit de springplank was die ik nodig had om mijn carrière te starten.”

Ontdekken, leren en ontwikkelen

Ik zit momenteel in een project bij de Veretende in Rijswijk, de verzekeraar voor uitzonderlijke risico’s in Nederland. Met name dit project laat zien wat voor mogelijkheden je als Trainee hebt om te ontdekken, te leren en ontwikkelen.

“Het is erg interessant om zaken te verzekeren die andere verzekeraars niet willen of kunnen accepteren. Mijn collega’s zijn erg gezellig, maar we werken ook hard. De cultuur is erg open waardoor iedereen benaderbaar is en bereid is om zaken toe te lichten. Ik zie veel en leer veel, ook op persoonlijk vlak. Ik weet nu welke competenties ik nog wil ontwikkelen. Vaak zijn het eigenschappen die je uniek maken en beter in je werk.”

De toekomst

“Het opdoen van werkervaring en kennis, het uitbreiden van mijn netwerk en het behalen van meer diploma’s zijn de doelen die ik op de korte termijn voor ogen zie. Tegen de tijd dat ik wat meer verschillende projecten heb mogen zien kan ik beslissen welke mij het beste ligt en mij daar in verdiepen.”

Novadia is constant op zoek naar nieuwe trainees. Terugkijkend op jouw ervaringen tot nu toe, welke tips zou je jonge talenten, die het traineeship overwegen, willen meegeven?
“Wat mij betreft is het zeker aan te raden. Het is een mooie kans om je carrière te beginnen en direct een kijkje te nemen in de keukens van grote spelers op de Nederlandse financiële markt.”

Partners Novadia - Allianz
Partners Novadia - Achmea
Partners Novadia - AGH
Partners Novadia - Pensioenfonds Horeca & Catering
Partners Novadia - Sovib
Partners Novadia - Unigarant
Partners Novadia - Univé
Partners Novadia - Vereende
Partners Novadia - Vivat
Partners Novadia - VVAA
Partners Novadia - Nationale Nederlanden
Partners Novadia - ABN Amro
Partners Novadia - Stater
Partners Novadia - Klaverblad
Partners Novadia - Interpolis
Partners Novadia - PGGM
Partners Novadia - Zicht
Partners Novadia - AEGON
Partners Novadia - oom