Wij vormen samen Novadia Creatief, flexibel en nieuwsgierig

Binnen de financiële dienstverlening is Novadia sinds 1999 actief in het oplossen van problemen bij klanten door middel van onze gediplomeerde specialisten en young professionals. Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren Schade & Inkomen, Pensioen & Leven, Bancair & Hypotheken en Zorg. Ook bemiddelen wij nieuwe medewerkers voor onze klanten op basis van Werving & Selectie.

Onze klantenkring bestaat uit banken, hypotheekverstrekkers, pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, verzekeraars en het professionele intermediair bedrijf.

Bij Novadia doen we gewoon waar we goed in zijn. En dat doen we persoonlijk en graag. In een informele sfeer. Met oog voor mensen en verstand van de financiële dienstverlening.

Wij staren ons niet blind op een gemaild profiel of cv. Oprechte aandacht en attentie, daar gaat het ons om. We willen je écht leren kennen. Pas dan vinden we de juiste match en reis jij dagelijks vrolijk naar je werk of project.

Voor wie zetten wij ons met hart en ziel in?

  • Managers: ervaren (team)managers direct op niveau inzetbaar
  • Specialisten: Wft-proof en up-to-date vakkennis
  • Trainees: jonge, afgestudeerde hbo'ers en wo’ers met diverse Wft-diploma’s
  • Uitzendkrachten: administratieve krachten ondersteunend in de operationele werkprocessen van onze klanten

Welke diensten bieden wij aan?

  • Inzet van onze gediplomeerde medewerkers binnen projecten van onze klanten voor een tijdelijke periode.
  • Inzet van gediplomeerde medewerkers via Novadia met de intentie dat deze medewerkers uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst treden ter vaste versterking van het team van onze klanten. 
  • Werving & Selectie: het zoeken, vinden, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan bij onze klanten.
  • Projecten die wij volledig onder eigen regie uitvoeren voor klanten op basis van budget- en resultaatverantwoordelijkheid.

Onze corporate story

De innoverende mens (Homo Innoventus)

We leven in een hectische wereld. Een wereld die geen moment stil staat, waarin nieuwe ideeën al achterhaald zijn bij uitvoering. Door innoverende technologieën als bijvoorbeeld artificial intelligence, robotisering of blockchain worden we gedwongen tot vernieuwing. We zien dat organisaties soms maar met moeite bij kunnen blijven. Vernieuwing vraagt namelijk veel; flexibiliteit, creativiteit maar zeker nieuwsgierigheid.

Deze snel veranderende wereld inspireert ons. Wij geloven dat het de mens in beweging houdt. Dat het creativiteit, flexibiliteit en nieuwsgierigheid stimuleert. We zien het als een belangrijke uitdaging om binnen de vernieuwende wereld de mens centraal te houden. Want, vernieuwing is een middel en geen doel op zich.

Wij geloven in persoonlijk contact, juist nu de technologische ontwikkeling en de hectiek dat steeds minder toelaten. Daarom is het belangrijk dat we elkaar kennen, dat we weten waar jij je prettig bij voelt en waar jouw kracht ligt. Iedereen heeft eigen behoeften, dit alles maakt ons tot wie we zijn. We willen met plezier naar ons werk gaan. Zin hebben om collega’s weer te zien en de organisatie een stap verder te brengen. Wij denken dat plezier in wat je doet en waardering voor wie je bent de belangrijkste voorwaarden zijn om goed te presteren en blij te zijn met je baan.

En niets maakt ons trotser dan hier een bijdrage aan te leveren.

Meer weten?

Bel, mail of app ons en we beantwoorden al je vragen.

Ik wil contact opnemen

Deel deze pagina
Ons kantoorteam
Hans van Hoeckel

Directeur

Jos Preusting

Directeur

Petra de Jong

Senior Accountmanager Schade en Inkomen

Anique Vos

Recruiter

 

Gerwin Dijkema

Accountmanager Schade en Inkomen

Stijn Krijntjes

Coördinator Recruitment & Marketing

Christa Paping

Office Manager

Niels Kieft

Accountmanager Hypotheken en Bancair

Annieck Grobben

Recruitment Marketeer

Eulies Giterson

Office Manager

Youri Theeuwen

Recruitment Marketeer

Partners Novadia - Allianz
Partners Novadia - Achmea
Partners Novadia - AGH
Partners Novadia - Pensioenfonds Horeca & Catering
Partners Novadia - Sovib
Partners Novadia - Unigarant
Partners Novadia - Univé
Partners Novadia - Vereende
Partners Novadia - Vivat
Partners Novadia - VVAA
Partners Novadia - Nationale Nederlanden
Partners Novadia - ABN Amro
Partners Novadia - Stater
Partners Novadia - Klaverblad
Partners Novadia - Interpolis
Partners Novadia - PGGM
Partners Novadia - Zicht
Partners Novadia - AEGON
Partners Novadia - oom