Werken en leren combineren: start met Novadia je kansrijke carrière!

"Je ontdekt samen met een coach waar je passie ligt. Je specialiseert en ontwikkelt je steeds verder. De combinatie van leren en het geleerde snel in praktijk brengen, is de kracht van detachering: nergens ontwikkel je sneller!"

Traineeship Financiële Dienstverlening

Het traineeship ‘Financiële Dienstverlening’ start met een introductieperiode. We leren elkaar kennen en ondertussen haal jij je Wft-Basis diploma. Wft staat voor ‘Wet Financieel Toezicht’. 

Na het behalen van je eerste Wft-diploma('s) kun je al je nieuwe kennis direct in de praktijk toepassen: je bent klaar voor je eerste opdracht en samen met jou kiezen we een startrichting in de verzekeringen- of hypothekenbranche. Je werkt tijdens het traineejaar gemiddeld bij twee vooraanstaande opdrachtgevers op detacheringsbasis. Je werkplek wordt bijvoorbeeld een verzekeraar, bank, hypotheekverstrekker, pensioenfonds, pensioenuitvoerder of het professioneel intermediair bedrijf. Hier kun je veel verschillende functies bekleden, van verzekeringsadviseur tot bijzonder beheer in de Hypothekenbranche, maar je bent altijd bezig met het helpen van mensen. Op deze manier doe je veel kennis en ervaring op.

Leren staat nooit stil: naast het werk blijf je Wft-opleidingen volgen. Je ontdekt samen met een coach waar je passie ligt. Je specialiseert en ontwikkelt je steeds verder. De combinatie van leren en het geleerde snel in praktijk brengen, is de kracht van detachering: nergens ontwikkel je sneller!

Wat ga je verdienen tijdens het traineeship?

Je ontvangt het eerste jaar naast de complete vergoeding van studies al een leuk salaris.

  • Jouw opleiding, examens en reiskosten op basis van het OV worden uiteraard vergoed;
  • Afhankelijk van je functie en inzet, kun je bij Novadia natuurlijk naar een nog mooier salaris doorgroeien.

Wat heb jij in huis?

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
  • Een dosis leergierigheid;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Is het traineeship financiële dienstverlening iets voor mij?

Het blijft lastig om te bepalen welke opleiding, studie of baan het beste bij je past. Toch is het vaak je karakter dat bepaalt wat je het beste kunt gaan doen. Ben jij iemand die zich communicatief goed kan uiten en je graag verder ontwikkelt door veel nieuws te leren en te proberen? Dan is een traineeship bij Novadia de juiste keuze!

Werken via detachering betekent ook dat je flexibel moet zijn. Dit hoor je vast vaker. Bij Novadia houdt dit in dat je bereid moet zijn om te reizen en het fijn vindt om in een jaar bij verschillende opdrachtgevers ervaringen op te doen.

“Het eerste woord dat bij me opkomt bij Novadia is ‘CONTACT’. Het wordt als belangrijk gezien dat er niet alleen veel contact is tussen de trainees en recruitment/accountmanagement, of trainees en directeuren, maar ook juist met trainees onderling. Er worden veel ervaringen gedeeld en kennis uitgewisseld tijdens het leren.” (Carsten, Trainee)

Wat biedt Novadia mij?

  • Wij verzorgen de landelijk erkende Wft-opleidingen; 
  • Je krijgt een brede werkervaring;
  • Je bouwt een professioneel netwerk op;
  • Persoonlijke begeleiding door ervaren vakmensen;
  • Een oplossing die is afgestemd op de markt en jouw doelen en wensen.

Kom je kennismaken?

Wij vertellen je graag meer. Bel / app 06 44 25 05 75 of meld je hieronder aan voor een persoonlijke infosessie over het Traineeship van Novadia.

Wil je je eerst nog verder verdiepen in de verschillende branches? Lees hier verder:

Plan een kennismaking
Plan een kennismaking!
Stijn Krijntjes
Deel deze pagina