Werken en leren combineren: start met Novadia je kansrijke carrière!

"Je ontdekt samen met een coach waar je passie ligt. Je specialiseert en ontwikkelt je steeds verder. De combinatie van leren en het geleerde snel in praktijk brengen, is de kracht van detachering: nergens ontwikkel je sneller!"

Traineeship Financiële Dienstverlening

Het traineeship ‘Financiële Dienstverlening’ start met een introductieperiode op kantoor bij Novadia. We leren elkaar kennen en ondertussen haal jij je Wft-Basis diploma. Wft staat voor ‘Wet Financieel Toezicht’. Bij deze landelijk erkende opleiding krijg je de beschikking tot een online omgeving met veel uitleg, filmpjes en oefenexamens. Ook komt er een ervaren docent bij jou langs om je klaar te stomen voor het examen.

Na het behalen van je eerste Wft-diploma kun je al je nieuwe kennis direct in de praktijk toepassen: je bent klaar voor je eerste opdracht en samen met jou kiezen we een startrichting in de verzekeringen- of hypothekenbranche. Je werkt tijdens het traineejaar gemiddeld bij twee vooraanstaande opdrachtgevers op detacheringsbasis. Je werkplek wordt bijvoorbeeld een verzekeraar, bank, hypotheekverstrekker, pensioenfonds, pensioenuitvoerder of het professioneel intermediair bedrijf. Hier kun je veel verschillende functies bekleden, van verzekeringsadviseur tot bijzonder beheer in de Hypothekenbranche, maar je bent altijd bezig met het helpen van mensen. Op deze manier doe je veel kennis en ervaring op.

Leren staat nooit stil: naast het werk blijf je Wft-opleidingen volgen. Je ontdekt samen met een coach waar je passie ligt. Je specialiseert en ontwikkelt je steeds verder. De combinatie van leren en het geleerde snel in praktijk brengen, is de kracht van detachering: nergens ontwikkel je sneller!

Wat ga je verdienen tijdens het traineeship?

Je ontvangt het eerste jaar naast de complete vergoeding van studies al een leuk salaris.

 • Dit bedrag bestaat uit: een startsalaris van € 2.125,- plus een verhoging per behaald Wft-diploma na Wft-Basis;
 • Jouw opleiding en reiskosten op basis van het OV worden uiteraard vergoed;
 • Afhankelijk van je functie en inzet, kun je bij Novadia natuurlijk naar een nog mooier salaris doorgroeien.

Wat heb jij in huis?

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
 • Een dosis leergierigheid;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Is het traineeship financiële dienstverlening iets voor mij?

Het blijft lastig om te bepalen welke opleiding, studie of baan het beste bij je past. Toch is het vaak je karakter dat bepaalt wat je het beste kunt gaan doen. Ben jij iemand die zich communicatief goed kan uiten en je graag verder ontwikkelt door veel nieuws te leren en te proberen? Dan is een traineeship bij Novadia de juiste keuze!

Werken via detachering betekent ook dat je flexibel moet zijn. Dit hoor je vast vaker. Bij Novadia houdt dit in dat je bereid moet zijn om te reizen en het fijn vindt om in een jaar bij verschillende opdrachtgevers ervaringen op te doen.

“Voordat ik Novadia kende, had ik nooit nagedacht over de financiële branche, maar ik had het gevoel dat, zo vlak na het afronden van mijn studie, ik nog niet was uitgeleerd en was op zoek naar iets compleet anders. Het viel mij bij Novadia op hoe warm het vaste team contact met je hield, zelfs als sollicitant. Deze oprechte interesse vond ik gelijk erg prettig! Daarnaast vind ik de mogelijkheden die het bedrijf mij biedt aantrekkelijk. Ik ga met veel plezier naar mijn werk!”  (Esmée Richardson, 27 jaar, Utrecht, HBO Hotel- en eventmanagement)

Wat biedt Novadia mij?

 • Wij verzorgen de landelijk erkende Wft-opleidingen; 
 • Je krijgt een brede werkervaring;
 • Je bouwt een professioneel netwerk op;
 • Persoonlijke begeleiding door ervaren vakmensen;
 • Een oplossing die is afgestemd op jouw doelen en wensen.

Kom je kennismaken?

Wij vertellen je graag meer. Bel / app 06 44 25 05 75 of meld je hieronder aan voor een persoonlijke infosessie over het Traineeship van Novadia.

Wil je je eerst nog verder verdiepen in de verschillende branches? Lees hier verder:

Plan een kennismaking
Plan een kennismaking!
Stijn Krijntjes
Deel deze pagina