Werken en leren combineren: start met Novadia je kansrijke carrière!

"Je ontdekt samen met een coach waar je passie ligt. Je specialiseert en ontwikkelt je steeds verder. De combinatie van leren en het geleerde snel in praktijk brengen, is de kracht van detachering: nergens ontwikkel je sneller!"

Het traineeship ‘Verzekeringen en Hypotheken’ start met een introductieperiode op kantoor bij Novadia. We leren elkaar kennen en ondertussen haal jij je Wft-Basis diploma. Wft staat voor ‘Wet Financieel Toezicht’. Bij deze landelijk erkende opleiding krijg je de beschikking tot een online omgeving met veel uitleg, filmpjes en oefenexamens. Ook komt er een ervaren docent bij jou langs om je klaar te stomen voor het examen.

Na het behalen van je eerste Wft-diploma kun je al je nieuwe kennis direct in de praktijk toepassen: je bent klaar voor je eerste opdracht en samen met jou kiezen we een startrichting in de verzekeringen- of hypothekenbranche. Je werkt tijdens het traineejaar gemiddeld bij twee vooraanstaande opdrachtgevers op detacheringsbasis. Je werkplek wordt bijvoorbeeld een verzekeraar, bank, hypotheekverstrekker, pensioenfonds, pensioenuitvoerder of het professioneel intermediair bedrijf. Hier kun je veel verschillende functies bekleden, van verzekeringsadviseur tot bijzonder beheer in de Hypothekenbranche, maar je bent altijd bezig met het helpen van mensen. Op deze manier doe je veel kennis en ervaring op.

Leren staat nooit stil: naast het werk blijf je Wft-opleidingen volgen. Je ontdekt samen met een coach waar je passie ligt. Je specialiseert en ontwikkelt je steeds verder. De combinatie van leren en het geleerde snel in praktijk brengen, is de kracht van detachering: nergens ontwikkel je sneller!

Wat ga je verdienen?

Je ontvangt het eerste jaar een bruto maandsalaris van € 2.250,-

  • Dit bedrag bestaat uit: een startsalaris van € 2.125,- plus een verhoging van € 62,50 per behaald Wft-diploma na Wft-Basis (tot max. € 125,-)
  • Jouw opleiding en reiskosten op basis van het OV worden uiteraard vergoed.
  • Afhankelijk van je functie en inzet, kun je bij Novadia naar een mooi salaris doorgroeien!

Is het traineeship iets voor mij?

Het blijft lastig om te bepalen welke opleiding, studie of baan het beste bij je past. Toch is het vaak je karakter dat bepaalt wat je het beste kunt gaan doen. Ben jij iemand die zich communicatief goed kan uiten en je graag verder ontwikkelt door veel nieuws te leren en te proberen? Dan zit je bij ons al snel goed!

Werken via detachering betekent ook dat je flexibel moet zijn. Dit hoor je vast vaker. Bij Novadia houdt dit in dat je bereid moet zijn om te reizen en het fijn vindt om in een jaar bij verschillende opdrachtgevers ervaringen op te doen.

Wat biedt Novadia mij?

  • Wij verzorgen de landelijk erkende Wft-opleidingen; 
  • Je krijgt een brede werkervaring;
  • Je bouwt een professioneel netwerk op;
  • Persoonlijke begeleiding door ervaren vakmensen;
  • Na jouw traineejaar kun je een vast contract krijgen.

Kom je kennismaken?

Wij vertellen je graag meer. Bel / app 06 19 49 77 66 of meld je hieronder aan voor een persoonlijke infosessie over het Traineeship van Novadia.

 

Plan een kennismaking
Plan een kennismaking!
Nathalie Lamers

06 44 49 96 07 nathalie.lamers@novadia.nl

Ken jij een starter?

Ken je nog iemand voor wie het traineeship bij Novadia de ideale uitdaging is? Breng hem of haar op de hoogte!

Deel deze pagina
Onze Trainees
Hendrik Engel

"Onze medewerkers zijn het kloppend hart van Novadia."

BEKIJK HENDRIK

Vincent Sloof

"Mijn collega’s zijn erg gezellig, maar we werken ook hard."

BEKIJK VINCENT

Whitney Baafi

"Je doet op verschillende plaatsen ervaring op en je leert diverse bedrijfsculturen kennen."

BEKIJK WHITNEY

Ferdi Tillema
“Begin het traineeship met een open instelling en probeer zo veel mogelijk te leren!”

BEKIJK FERDI