Heb je als organisatie een volledig nieuwe klantenservice-afdeling nodig? Of heb je een groot administratief project dat je graag wilt uitbesteden? Dan kan een Projectgroep van Novadia hét antwoord op je vraag zijn!

Wat zijn Projectgroepen?

Bij projectgroepen gaan wij aan de slag met het vinden, werven, opleiden, inwerken en begeleiden van grotere groepen specialisten voor jouw organisatie. Dit kunnen zowel kortstondige projecten van enkele maanden zijn als langetermijn outsourcing projecten van meerdere jaren, zowel bij jullie op kantoor als op ons kantoor. Ook het aantal projectmedewerkers kan hierin flink verschillen, van een klein team van 4 specialisten tot grootschalige projecten van 50+ medewerkers.

Ongeacht je vraag: wij zijn met Novadia flexibel. Wij kijken met jou mee naar wat je vraag is en stemmen ons aanbod daarop af.

Wanneer is een projectgroep de juiste oplossing voor jouw organisatie?

Projectgroepen van Novadia kunnen je de juiste oplossing bieden,

  • Wanneer je plotseling een hele grote groep medewerkers nodig hebt;
  • Wanneer je een grote opdracht hebt die je liever uitbesteedt;
  • Wanneer je niet de tijd of middelen hebt om meerdere werknemers te werven, opleiden of inwerken.

Hoe werken Projectgroepen bij Novadia?

Wij willen eerst onze klanten en hun karakters goed leren kennen. Daarom gaan wij graag het gesprek met je aan, om er achter te komen wie je bent, wat je vraag is en wat wij voor jou kunnen betekenen.

  1. Na deze kennismaking en verdieping, krijgen wij van jouw organisatie de opdracht om aan de slag te gaan met het project. Dit kan zonder of mét resultaatverantwoordelijkheid van Novadia zijn.

  2. Als eerste gaan onze ervaren Recruiters en Marketeers aan de slag met de werving. Zij zijn gespecialiseerd in het vinden en binden van projectgroepen op basis van het benodigde kandidaatprofiel.

  3. Zodra het project van start gaat, beginnen wij met de uitgebreide opleiding, onboarding en het inwerken (wanneer deze elementen nodig zijn).

  4. In het geval dat er vanuit jouw organisatie behoefte aan is, verzorgen wij gedurende het project de begeleiding van de nieuwe collega’s. Zo zijn zij gedurende het hele project de gelukkige en productieve ambassadeurs van zowel jullie merk als dat van ons!
account manager

Waarom een Projectgroep via Novadia?

Novadia is een mensenbedrijf dat zijn afspraken nakomt. Onze lijntjes zijn kort, wij kunnen snel schakelen, zijn vakinhoudelijk deskundig, denken mee en draaien onze hand niet om voor hard werken. Dit is wie wij zijn en dat hebben we al meermaals bewezen.

Dit is natuurlijk makkelijk praten op onze eigen website. Dus neem contact op en kom langs op ons kantoor. Dan kun je het zelf ervaren :)

Jouw contactpersoon voor projectgroepen

niels kieft accountmanager

Niels Kieft

Accountmanager Hypotheken & Bancair

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.