"Samen maken we Novadia tot het maatschappelijk betrokken bedrijf wat het is en wil zijn. Ons Novadia." (Hans van Hoeckel, Directeur bij Novadia)

Novadia is een mensenbedrijf. Een warm bedrijf, waar je je thuis voelt en waar ontwikkeling, ontdekken, persoonlijke aandacht en perspectief bovenaan staan. Een flexibel bedrijf, dat meegaat met de tijd, vóór en dóór nieuwsgierige en creatieve mensen. Een bedrijf dat waarde toevoegt. Dat personeel op de eerste plaats zet en zorgt dat mensen zich gewaardeerd en op hun plek voelen. Dat kan omdat we elkaar kennen. Omdat we weten met welke karakters we te maken hebben.

gezelligoverleg

Blijven ontwikkelen

Wanneer je bij Novadia werkt, zal er altijd aandacht gegeven worden aan jouw ontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers graag de mogelijkheid om hun kennis en vakmanschap te vergroten middels betaalde en erg gewilde vak-certificaten, trainingen, cursussen en bijscholing.

Want een échte professional staat nooit stil in zijn kennis en vooruitgang.

Persoonlijke begeleiding

Die focus op persoonlijke ontwikkeling uit zich niet alleen in cursussen, maar ook in persoonlijke begeleiding van onze ervaren coaches. Zij zitten zo vaak als jij het nodig hebt met jou samen om te werken aan jouw ontwikkeling, werkzaamheden en werkplezier.

En dat doen we niet via teams, maar zoals het hoort in een mensenbedrijf: Persoonlijk. Of je nu op kantoor werkt, of vanuit huis, onze coaches komen hoogstpersoonlijk bij je langs. Dat kan omdat we elkaar kennen :)

Hoe is het om bij Novadia te solliciteren?

Wij staren ons niet blind op een gemaild profiel of cv. Oprechte aandacht en attentie, daar gaat het ons om. We willen je écht leren kennen. Pas dan vinden we de juiste match en reis jij dagelijks vrolijk naar je werk of project.

Ons sollicitatieproces:

  1. Jij solliciteert via onze website of persoonlijk via een van onze recruiters;
  2. Wij gaan telefonisch het gesprek met je aan om te kijken wat bij jou past;
  3. Hierna volgt een persoonlijk gesprek tussen jou en een van onze recruiters;
  4. Zijn jullie hierna allebei enthousiast, dan willen we graag met je aan de slag gaan!
    • Voor sommige functies vindt er een tweede gesprek plaats tussen jou en onze klant. Zij gaan vaak langdurig met je samenwerken en willen je daarom natuurlijk ook even leren kennen. Onze ervaren coaches bereiden je hier uiteraard goed op voor.


Heb jij ook interesse in werken bij of via Novadia? Neem dan contact met ons op, of bekijk even onze vacatures!

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.