Wanneer je als organisatie (om wat voor reden dan ook) moeite hebt met het vinden van een geschikte kandidaat om een functie in te vullen, kan werving en selectie een optie zijn.

Wat is Werving en Selectie?

Bij werving en selectie gaan wij bij Novadia voor jou op zoek naar de geschikte kandidaat voor een functie bij jouw organisatie. Wij voeren de gehele werving uit en stellen de nieuwe potentiële medewerker(s) voor. Wanneer jullie onze kandidaat geschikt achten komt deze direct bij jullie in dienst.

Wij werken op basis van no cure, no pay. Sterker nog: wij versturen de factuur pas na de proeftijd van jouw nieuwe werknemer.

Waarom Werving en Selectie?

Werving en selectie kan voor jouw organisatie de juiste oplossing zijn:

 • Wanneer je niet de middelen of tijd hebt om de werving zelf uit te voeren;
 • Wanneer je moeite hebt met het vinden van de juiste kandidaat;
 • En/of wanneer je een werknemer zoekt die direct in dienst kan treden bij jouw organisatie.
Schadebehandelaar

Hoe werkt Werving en Selectie bij Novadia?

 1. Met Novadia doen we meer voor onze klanten dan alleen 'leveren'. Wanneer je interesse hebt in onze Werving en Selectie, komen wij eerst graag met elkaar in contact. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen, erachter komen hoe jouw organisatie in elkaar steekt en met elkaar in gesprek gaan over de opdracht die je bij ons uit wil zetten. Mocht je advies nodig hebben over de functie, het functieprofiel of de arbeidsvoorwaarden, dan geven wij dit graag. Wij weten als geen ander hoe je in deze ongelofelijk krappe arbeidsmarkt met een ongekend aantal vacatures alsnog kunt opvallen.

 2. Na een inventariserend gesprek krijgen wij van jou de opdracht om op basis van werving en selectie een of meerdere werknemers te zoeken: Onze ervaren recruiters en marketeers gaan aan de slag met de werving!
  • Zij stellen een geweldige vacaturetekst op;
  • Zetten deze uit op onze website, jobboards en passende sociale media;
  • Maken passende online campagnes om de juiste kandidaat te vinden;
  • Maken gebruik van ons eigen netwerk en database.

 3. Na de werving gaan we aan de slag met de kandidaatselectie
  • Hiervoor voeren we uitgebreide gesprekken met kanidaten, welke wij niet alleen beoordelen op harde functie-eisen, maar ook op zachte kenmerken en karakter. Wij nemen écht de tijd om onze kandidaten te leren kennen.

 4. Na onze uitgebreide selectie procedure stellen we een of meerdere kandidaten voor, afhankelijk van je eisen, wensen en de beschikbaarheid in de arbeidsmarkt. Hierna komt de gespreksronde tussen jou en onze kandidaat. Hierbij:
  • Bereiden wij onze kandidaat voor;
  • Bereiden wij jullie voor;
  • Plannen wij het gesprek in;
  • Bespreken wij na het gesprek de feedback met zowel jullie als de kandidaat.

 5. Daarna kan onze kandidaat als nieuwe werknemer starten bij jouw organisatie!

Waarom Werving en Selectie bij Novadia?

Novadia steekt veel energie in het leren kennen van het karakter van de ambitieuze kandidaten die wij dagelijks spreken. Dit geldt ook voor de organisaties en managers waar wij mee samenwerken. Zo kunnen we zowel voor onze getalenteerde kandidaten als voor onze trouwe klanten zorgen voor het beste resultaat: een werknemer die geweldig op zijn plek zit bij een uiterst tevreden leidinggevende.

Interesse in onze manier van Werving en Selectie? Onze Accountmanagers gaan graag met je in gesprek!

Jouw contactpersoon voor werving en selectie

daphne pijper novadia

Daphne Pijper

Recruitment Marketeer

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.