tafelvoetbal

Branches

Waar wij actief in zijn

Novadia is voornamelijk actief in de verschillende branches binnen de financiële dienstverlening. In tegenstelling tot wat dit doet vermoeden, heeft de financiële dienstverlening wat minder met financiën te maken. Het gaat vooral om dienstverlening: het helpen van mensen.

Bekijk hieronder de branches waar wij actief in zijn

verzekeringenbranche

Verzekeringen

Met zoveel verzekeraars in ons land kun je je vast voorstellen dat daar veel bij komt kijken. De verzekeringsbranche draait ook zeker niet alleen om het verkopen van polissen en afwikkelen van schades. Er komt een gigantisch aantal werkzaamheden bij kijken: van advies tot aan behandeling, van projectmanagement tot aan IT, van marketing tot aan HR. Je kunt er heel erg veel kanten mee op! Welke kies jij?

Pensioen en Leven via Novadia.jpg

Pensioen en Leven

Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met de pensioenbranche. Of je nu aan het begin van je carrière staat en net start met pensioen opbouwen, of dat je bijna met pensioen gaat en moet gaan nadenken over het ontvangen ervan.

De Bancaire sector via Novadia.jpg

Bancair

Tegenwoordig zijn banken relevanter dan ooit tevoren. Het kopen van een huis, duurzaam investeren en beleggen. Zelfs fraude en witwaspraktijken tegen gaan. De bancaire wereld heeft een groot aantal verschillende functierichtingen te bieden.

Andere Sectoren via Novadia.jpg

Andere sectoren

Bij Novadia zijn we vrij flexibel en denken we graag mee met onze (potentiële) klanten en kandidaten. Vandaar dat wij ook in compleet andere sectoren dan de financiële dienstverlening onze mensen inzetten, wanneer dit nodig of gewenst is. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief in de energiebranche en de IT-branche.

Benieuwd naar wat wij allemaal te bieden hebben?

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.