Op zoek naar gediplomeerd en ervaren personeel? Of naar een getalenteerde starter?

Novadia houdt zich als personele dienstverlener bezig met het werven, selecteren, opleiden en inzetten van personeel in de Financiële Dienstverlening (en daarbuiten), zowel voor enkele eenmalige opdrachten als grote en langdurige projecten.

Waarom personeel via Novadia?

Wij nemen uitgebreid de tijd en ruimte om het karakter van zowel onze kandidaten als onze klanten te leren kennen. Zo kunnen wij niet alleen op basis van skills en ervaring, maar ook op basis van persoonlijkheid de beste match maken voor opdrachtgever en werknemer.

Bij Novadia werken mensen met veel ervaring binnen de financiële dienstverlening. Zowel onze accountmanagers, die met je in gesprek gaan over de mogelijkheden omtrent nieuw personeel als onze eigen projectmedewerkers die bij jou op kantoor aan de slag zullen gaan.

Wij willen met Novadia veel liever een betrouwbare partner in business zijn, dan enkel en alleen een leverancier. Wanneer wij onze partners goed kennen, zijn wij veel beter in staat om in te spelen op dat wat zij nodig hebben. Om zo het meest geschikte personeel bij hen aan de slag te laten gaan.

De beste match tussen personeel en werkgever wordt namelijk niet alleen gemaakt op basis van ervaring en skills, maar ook op basis van karakter.

Wat kunnen wij voor jou doen?

projectgroepen[2]

Projectgroepen

Lees verder
projectinzet[2]

Projectinzet

Lees verder
wervingselectie[2]

Werving en selectie

Lees verder
benjijopzoeknaarietsanders

Ben je op zoek naar iets anders?

Ben je op zoek naar personeel, maar weet je niet welke van onze diensten het beste kan werken voor jou? Of heb je misschien een uniek verzoek? Bij Novadia gaan we graag het gesprek met je aan om te kijken wat het beste past bij de wensen van jouw organisatie.

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.