Novadia is in 1999 opgericht als personele dienstverlener in de financiële dienstverlening. Wij nemen de tijd om mensen te leren kennen en matchen hun karakters aan de juiste opdrachtgever en werkplek.

Onze missie is het creëren van een warme en betrokken omgeving waarin mensen met karakter hun unieke talenten ontdekken, ontwikkelen en volledig kunnen benutten. Onze missie is om elke medewerker te ondersteunen bij het realiseren van een bevredigende loopbaan, zodat ze met persoonlijke aandacht en begeleiding kunnen groeien en excelleren in hun professionele leven.

Onze visie is het creëren van een inspirerende omgeving waarin onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en de ruimte krijgen om te groeien. Door voortdurend te innoveren en ons aan te passen aan veranderende behoeften, streven we ernaar om leidend te zijn in het ontdekken en benutten van de volledige potentie van elk individu dat bij ons werkt. Samen bouwen we aan een toekomst waarin iedereen zijn of haar droombaan kan waarmaken.

Novadia is een mensenbedrijf. Een warm bedrijf, waar je je thuis voelt en waar ontwikkeling en ontdekken bovenaan staan. Een flexibel bedrijf, dat meegaat met de tijd, vóór en dóór nieuwsgierige en creatieve mensen.

Ontmoet ze hier!

hans van hoeckel directeur
olivier moree commercieel manager novadia
niels kieft accountmanager
jedidjakolenbrander1
maxhaayen1
eulies giterson office manager
christa paping office manager
stijn krijntjes teamlead recruitment
daphne pijper novadia
Dominique Jackson, Recruiter bij Novadia
anoniem
anoniem

Ons kantoorteam

Regelaars, doeners en hardlopers

Het team van Novadia bestaat uit specialisten uit diverse financiële sectoren. We noemen onszelf regelaars, doeners en hardlopers. Als hecht team nemen we dagelijks onze verantwoordelijkheid om karakters met de ideale klanten te matchen.

Gies
sanne400x400
roland
dennis
fedde trainee
martine
novadia karakter dave
stormbiekens foto
whatsappimage2023 04 25at15.49.06
tess
anoniem
anoniem

Onze karakters

Kloppend hart van Novadia

Novadia is een organisatie voor mensen met karakter, door mensen met karakter. Onze mensen zijn het kloppend hart van Novadia. Stuk voor stuk zijn ze creatief, nieuwsgierig, warm en helemaal op hun plek bij ons bedrijf. Klik hier om enkele van hen te ontmoeten; wie weet zijn jullie binnenkort wel collega’s ;)

onsverhaal

Proef de sfeer op ons kantoor!

Heb je interesse in werken met of via Novadia? Neem contact met ons op! Onze professionals gaan graag op ons kantoor in Utrecht met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.