Novadia is in 1999 opgericht als personele dienstverlener in de financiële dienstverlening. Wij nemen de tijd om mensen te leren kennen en matchen hun karakters aan de juiste opdrachtgever en werkplek.

Novadia is een mensenbedrijf. Een warm bedrijf, waar je je thuis voelt en waar ontwikkeling en ontdekken bovenaan staan. Een flexibel bedrijf, dat meegaat met de tijd, vóór en dóór nieuwsgierige en creatieve mensen. Ontmoet ze hier!

hans
walter lassche novadia
petra
gerwin
niels(1)
eulies
christa
stijn
anniek
youri
daphne pijper novadia
Dominique Jackson, Recruiter bij Novadia

Ons kantoorteam

Regelaars, doeners en hardlopers

Het team van Novadia bestaat uit specialisten uit diverse financiële sectoren. We noemen onszelf regelaars, doeners en hardlopers. Als hecht team nemen we dagelijks onze verantwoordelijkheid om karakters met de ideale klanten te matchen.

ulrich
sanne400x400
roland
dennis
fedde trainee
martine
novadia karakter dave
stormbiekens foto
whatsappimage2023 04 25at15.49.06
anoniem
anoniem
anoniem

Onze karakters

Kloppend hart van Novadia

Novadia is een organisatie voor mensen met karakter, door mensen met karakter. Onze mensen zijn het kloppend hart van Novadia. Stuk voor stuk zijn ze creatief, nieuwsgierig, warm en helemaal op hun plek bij ons bedrijf. Klik hier om enkele van hen te ontmoeten; wie weet zijn jullie binnenkort wel collega’s ;)

onsverhaal

Proef de sfeer op ons kantoor!

Heb je interesse in werken met of via Novadia? Neem contact met ons op! Onze professionals gaan graag op ons kantoor in Utrecht met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.