Novadia is in 1999 opgericht als personele dienstverlener in de financiële dienstverlening. Wij nemen de tijd om mensen te leren kennen en matchen hun karakters aan de juiste opdrachtgever en werkplek.

Novadia is een mensenbedrijf. Een warm bedrijf, waar je je thuis voelt en waar ontwikkeling en ontdekken bovenaan staan. Een flexibel bedrijf, dat meegaat met de tijd, vóór en dóór nieuwsgierige en creatieve mensen. Ontmoet ze hier!

hans.png
jos.png
petra.png
gerwin.png
niels(1).png
eulies.png
christa.png
stijn.png
anniek.png
youri.png
anique.png
anoniem.png

Ons kantoorteam

Regelaars, doeners en hardlopers

Het team van Novadia bestaat uit specialisten uit diverse financiële sectoren. We noemen onszelf regelaars, doeners en hardlopers. Als hecht team nemen we dagelijks onze verantwoordelijkheid om karakters met de ideale klanten te matchen.

ulrich.png
sanne400x400.png
roland.png
dennis.png
fedde_trainee.png
martine.png
anoniem.png
anoniem.png
anoniem.png
anoniem.png
anoniem.png
anoniem.png

Onze karakters

Kloppend hart van Novadia

Novadia is een organisatie voor mensen met karakter, door mensen met karakter. Onze mensen zijn het kloppend hart van Novadia. Stuk voor stuk zijn ze creatief, nieuwsgierig, warm en helemaal op hun plek bij ons bedrijf. Klik hier om enkele van hen te ontmoeten; wie weet zijn jullie binnenkort wel collega’s ;)

onsverhaal.jpg

Proef de sfeer op ons kantoor!

Heb je interesse in werken met of via Novadia? Neem contact met ons op! Onze professionals gaan graag op ons kantoor in Utrecht met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.