dennis

Dennis :)

Wie:

Dennis

Studie:

HBO Leergang Logistiek Management

Werkt bij Novadia sinds:

2022

Prive:

Het doel dat ik voor ogen heb is om mijzelf binnen nu en vijf jaar te ontwikkelen tot een volwaardig hypotheekadviseur. Met andere woorden, ik wil dromen van mensen gaan verwezenlijken met betrekking tot hun woongenot. Dat lijkt me fantastisch!

Wat is jouw studie?

Ik ben gestart met de opleiding Marketing en Communicatie, nadat ik in de logistiek ben gaan werken bij mijn vorige werkgever heb ik daarnaast ook mijn diploma HBO Leergang Logistiek Management behaald. Een totaal andere richting dus dan de financiële dienstverlening.

Sinds wanneer werk je bij Novadia?

Ik ben gestart bij Novadia in 2022, en wat een leuke start was dat. De eerste weken was ik aan het studeren voor mijn WFT diploma’s op het kantoor van Novadia. Daarna ben ik gestart bij mijn eerste opdracht.

Waarom Novadia?

Na wat zoeken en gesprekken met mensen in mijn privé kring kwam ik tot de conclusie dat ik wilde gaan kijken in de financiële branche. Na een zoekpoging op google was daar ineens Novadia. Wat mij direct aansprak was “Mensen met karakter”. Ik ben nogal een energiek en enthousiast persoon, dus dat soort uitspraken liggen mij erg goed. Na het invullen van het contactformulier kwam er vrijwel direct een telefoontje en opvolgend een ontzettend leuk gesprek met twee medewerkers van Novadia. Ik had het direct door, dit waren écht mensen met karakter. Daar moet ik bij horen, dat was het enige wat nog door mijn hoofd ging!

Hoe ben je in de Financiële branche terecht gekomen?

Ik had zelf altijd al het gevoel dat de financiële kant mij wel goed zou liggen, echter ben ik graag in contact met mensen dus om die reden heb ik dan ook gekozen voor de dienstverlenende kant. Daarnaast heeft mijn schoonvader een eigen assurantiën kantoor, dus een paar gesprekken met hem heeft mij ook zeker die kant op geholpen. Nadat ik op zoek ben gegaan naar een geschikte partij die mij kon helpen om de financiële branche te leren kennen kwam ik direct tot de conclusie dat Novadia de juiste partij was.

Welke opdracht doe je nu?

Momenteel werk ik als medewerker klantrelaties bij Florius Hypotheken. Dit is tevens mijn eerste opdracht vanuit Novadia. De accountmanager van Novadia en ik zijn in de veronderstelling dat dit de perfecte match voor mij is om de branche goed te leren kennen.

Heb je verborgen talenten?

Ik krijg thuis vaak te horen dat zingen het in ieder geval niet is haha! Ik ben in de veronderstelling dat het kunnen enthousiasmeren van klanten mijn beste talent is. Daarnaast sta ik organisatorisch ook erg sterk in mijn schoenen waardoor ik overal goed voorbereid in ga.

Wat staat erop je bucketlist?

Sinds kort zijn mijn vriendin en ik bezig met hiken met bepakking, dus flinke afstanden lopen en vervolgens wildkamperen in de natuur zonder voorzieningen. Bovenaan op mijn bucketlist staat nu het beklimmen van de Kilimanjaro in Afrika.

Welke tips zou je toekomstige trainees willen geven?

Maak gebruik van de handvaten die Novadia je aanbiedt en zorg dat je een goede planning voor jezelf hebt. De accountmanagers van Novadia zijn zeer bedreven in hun vak en weten je exact de juiste richting in te helpen. Ik heb zelf veel steun gehad aan mijn accountmanager voor het behalen van mijn WFT diploma’s en om te zorgen dat ik een vloeiende start had bij mijn eerste opdracht. Zolang jij je volledig inzet, je energie en enthousiasme laat zien dan krijg je dit met een volle 200% terug van Novadia en haar collega’s. Mijn laatste tip mocht je nog twijfelen over het traineeship, solliciteer direct!

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.