fedde trainee

Fedde :)

Wie:

Fedde

Wat is jouw studie?

Na mijn studie Pedagogiek heb ik lesgeven in het MBO gecombineerd met het begeleiden van jongeren. Het viel me tegen dat er in het onderwijs en de jeugdzorg soms weinig ruimte is om te ontwikkelen. Verder vond ik het jammer dat er weinig gebruik gemaakt kon worden van data om problemen op te lossen, ik miste het exacte/ wetenschappelijke aspect.

Waarom Novadia?

Mede door corona ben ik meer nieuwsgierig geworden naar nieuwe uitdagingen. Hierbij was ik op zoek naar een baan met ruimte om te leren, een exacte insteek en waar ik mijn analytische kanten meer kon inzetten. Novadia kwam gelijk persoonlijk en betrouwbaar over. Tot nu toe ervaar ik dat Novadia durft te investeren in haar medewerkers (waar andere detacheringsbedrijven eerder zouden kiezen om te investeren in hun marketing) en met je meedenken.

Hoe ben je in de Financiële branche terecht gekomen?

Mijn eerste opdracht was bij de Goudse, waar ik kennis heb gemaakt met de wereld van de verzekeringen. Hierna ben ik verder gegaan bij Aon. Bij Aon ben ik meer in het beheer gaan zitten van grotere klanten. Databases analyseren en veel kritische vagen stellen, dus. Dit laatste project is zo goed bevallen, dat ik binnen Aon onder een andere manager doorga met werkzaamheden die zich nog meer richten op de kwaliteitscontrole en waar ik verwacht dat ik mijn analytische blik nóg meer kan inzetten!

Wat zijn je ambities voor de toekomst?

Aon is een internationaal bedrijf en ik kan dan ook samenwerken met collega’s van over de hele wereld (op de dag dat ik dit geschreven heb, met collega’s uit Singapore en uit Beijing). Wellicht zou een opdracht in het buitenland ook interessant zijn in de toekomst, mijn interesse is in ieder geval geprikkeld.

Heb je verborgen talenten?

Wat ik heb meegenomen vanuit het onderwijs, is om je energie slim in te zetten. Geduldig zijn wanneer dit nodig is, goed vooruitplannen en om iedere vraag te stellen die volgens mij gesteld moet worden.

Welke tips zou je toekomstige trainees willen geven?

Stel iedere vraag die bij je opkomt en deel je tijd slim in! Herken wat het ritme is van de organisatie is waarin je werkt en probeer zo goed mogelijk jouw energie hierin te stoppen om de motor draaiende te houden of zelfs te laten versnellen.

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.