ulrich

Gies :)

Wie:

Gies

Studie:

KMBO (administratief)

Werkt bij Novadia sinds:

2006

Prive:

Is gelukkig getrouwd met Joe en hebben een dochter (Ketsiri) in Thailand. Reist graag in zijn vrije tijd en is liefhebber van de Formule 1.

Wat doe je bij Novadia?

“Ik ben senior medewerker en op dit moment in een project op de frontoffice bij a.s.r. als Acceptant Brand Zakelijk en Multibranche. Front zegt eigenlijk al heel veel. Ik verstrek naast telefonische afhandeling vragen van tussenpersonen, offertes van zakelijke risico’s in het MKB-segment, vastgoedhandelaren, VVE’s, groothandelaren en opslagrisico’s. Dit project is helemaal voor mij op maat gemaakt. Ik kan met een vleugje humor mijn commerciële kant laten zien. Ik werk al sinds 2006 bij Novadia en iedere keer weer is het leuk om te horen dat je inzet wordt gewaardeerd en een project verlengd wordt.”

Hoe ben je in de financiële branche terecht gekomen?

“Ik ben er bij toeval ingerold. Ik was klaar met het KMBO (administratief) en wilde aan het werk. In 1989 kwam ik bij het arbeidsbureau terecht en zag de vacature opleiding tot verzekering assistent. Dit was een interne opleiding van 6 maanden met een stage en een contract bij een tussenpersoon. De opleiding was in Beekbergen waar uit alle hoeken van het land een groepje mensen naar toe kwam. Grappige hiervan is dat ik zakelijk nog steeds contact heb met 2 medecursisten.”

Waarom heb je voor Novadia gekozen?

“Eigenlijk heeft Novadia voor mij gekozen……… Wat ik hiermee wil zeggen is dat ik nadat ik mijn cv op Monsterboard had gezet een dag later werd gebeld door een accountmanager van Novadia om een bakje koffie te drinken. Het was een superleuk gesprek en een paar dagen had ik het contract getekend. Maar waarom mijn keuze voor Novadia zo goed was en nog steeds is, is de persoonlijke, informele en no-nonsense benadering. Als er iets is of je hebt een vraag, kan je altijd bij Hans, Jos of je accountmanager terecht en wordt er een goede oplossing gezocht.”

Wat vind je het interessantste aan je werk

“Als medewerker van Novadia kom je te werken in verschillende projecten bij verschillende bedrijven. Er is altijd uitdaging in het werk. Je komt meestal in een project waar de nood hoog is (grote werkdruk, werkvoorraad). Je moet dan binnen no-time vol aan de bak om het werk samen met je collega’s op te pakken. Uiteraard kan het ook weleens gebeuren dat je op een wat ééntonige project zit, maar een goede vooruitzicht is dan dat er weer een nieuwe uitdagend project aan komt.”

Op welk bereikt resultaat ben je trots?

“Wat me nog goed bijstaat is het project bij een verzekeraar in de Meern. Ik was daar in een project klantcontactcentrum 1e lijn werkzaam. Echter werd er besloten dat het klantcontactcentrum zou verhuizen naar Groningen. Aan mij werd gevraagd of ik voor een periode van 2 maanden wilde meegaan. Gezien de afstand tussen Haarlem en Groningen stond ik niet direct te juichen. De klant gaf aan dat ze graag gebruik wilde maken van een aantal goed opgeleide projectmedewerkers als back-up voor de vaste medewerkers. Weer een mooie uitdaging en een compliment waardoor ik toch 2 maanden in Groningen wilde gaan werken. Het werden uiteindelijk maar 4 weken, aangezien ze mij in het project in De Meern ook niet konden missen.”

Wat zijn je ambities voor de toekomst?

“Ik zou graag nog verder door willen groeien in de zakelijke markt en het lijkt mij leuk om in de toekomst samen met een groep Novadianen op een project te zitten, waar ik een coördinerende rol zou hebben.”

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.