roland

Roland :)

Wie:

Roland

Studie:

Bank en Verzekeringswezen

Werkt bij Novadia sinds:

2011

Waarom Novadia?

Na mijn studie ben ik in 2007 bij Novadia terecht gekomen. In 2009 ben ik bij mijn toenmalige klant in dienst gegaan en in 2011 weer teruggekomen bij Novadia. Ik miste de afwisseling bij de verschillende projecten en klanten die je bij Novadia hebt. Daarnaast is Novadia een gezellige en kleine speler met een heel informele sfeer. Want zeg nou zelf; hoeveel organisaties met deze omvang zijn er waarbij de directeuren je persoonlijk kennen?

Wat doe ik bij Novadia

Als (senior) Schadebehandelaar Multibranche kom ik bij verschillende klanten en ook een behoorlijke diversiteit aan soorten schades. Bij de meeste klanten behandel je de schades van a tot z en maak je deel uit van het team.

Wat vind je het interessantste aan je werk?

Het leukste aan het werk vind ik de diversiteit van klanten en de verschillende takken van sport in de schadewereld.

Op welk bereikt resultaat ben je trots?

Eigenlijk ben ik trots op mijn lang dienstverband bij Novadia. Zeker in de tijd waarbij de aanbiedingen via LinkedIn je om de oren vliegen. Wat mij betreft plak ik daar zeker nog een aantal jaar aan vast.

Wat zijn je ambitites voor de toekomst?

De ambities voor de toekomst is een lastige. Vooralsnog bevalt het werk en project wat ik nu doe goed maar je weet nooit wat er verder nog op je pad komt.

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.