Vacatures

in de financiële dienstverlening

Vind jouw droombaan in 5 vacatures

Administratief Medewerker - Verzekeringen

MBO

Omgeving Den Haag

2500,- / 2800,-

In je functie als administratief medewerker ga je je bezig houden met de minder moeilijke schuldvragen en de administratieve verwerking hiervan. Je bent verantwoordelijk voor het registreren en behandelen van schadeclaims veroorzaakt door onbekende daders of onverzekerde motorvoertuigen. Je kunt hierbij denken aan het behandelen van met name parkeerschades en schades aan wegmeubilair. Je bent de spin in het web qua communicatie, welke telefonisch en/of digitaal gaat. Je praat veelvuldig met claimanten, leasemaatschappijen de verzekeraars en tussenpersonen. Om je functie goed te kunnen uitoefenen, dien je te beschikken over enige ervaring binnen de verzekeringsbranche. Indien je beschikt over Wft's is dit zeker handig maar zeker géén must have. Je bent werkzaam in een team, dat een dag in de week gezamenlijk op kantoor werkt.

administratief medewerker - verzekeringen.png

Medewerker Administratie

MBO

AMERSFOORT

2600,- / 2800,-

Je zal starten als project medewerker ter ondersteuning van de servicedesk. Je krijgt en uiteenlopend takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor het controleren van de juistheid en volledigheid van de administratie voor werkgevers en deelnemers. In de uitvoering hiervan komt je administratieve ervaring goed van pas en je zal dit veel gaan toepassen. Je zal ook regelmatig schakelen en samenwerken met ervaren collega's op dit gebied.  Na je inwerkperiode op kantoor, word je 2 dagen per week op kantoor verwacht, de overige dagen mag je vanuit huis werken. Het bedrijf is erg goed bereikbaar met het OV en per auto.

medewerker administratie.jpg

Administratie Verzekeringen

MBO

Amersfoort

2500,- / 2800,-

Je zal starten als administratie verzekeringen krijg je een aantal uiteenlopende takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor het controleren van de juist en volledigheid van de administratie. In de uitvoering hiervan komt je ervaring in verzekeringen goed van pas en je zal dit veelal toepassen. Verder zal je verantwoordelijk zijn voor zakelijke portefeuilles. Je gaat ook regelmatig schakelen en samenwerken met een expert op dit gebied.  De klant is een grote speler met een modern, nieuw kantoor met 40+ medewerkers. Je zal deel uitmaken van een gezellig team van 6 collega's.  Na je inwerkperiode op kantoor, word je 2 dagen per week op kantoor verwacht, de overige dagen mag je vanuit huis werken. Het bedrijf is erg goed bereikbaar met het OV en per auto.

Administratief Medewerker Amersfoort.jpg

Administratief Medewerker

MBO

Amersfoort

2500,- / 2800,-

Je zal starten als administratief medewerker en krijg je een aantal uiteenlopende taken takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor het controleren van de juist en volledigheid van de administratie. In de uitvoering hiervan komt je ervaring in verzekeringen goed van pas en je zal dit veelal toepassen. Verder zal je verantwoordelijk zijn voor zakelijke portefeuilles. Je gaat ook regelmatig schakelen en samenwerken met een expert op dit gebied. Het totale team waarin je gaat starten bestaat uit 18 mensen. Het team waarin jij zal gaan werken bestaat uit 6/7 leuke collega's en samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succesvol converteren van de verzekeringsportefeuille naar een actueel product. Na je inwerkperiode op kantoor, word je 2 dagen per week op kantoor verwacht, de overige dagen mag je vanuit huis werken. Het bedrijf is erg goed bereikbaar met het OV en per auto.

Adminstratief Medewerker Productrationalisatie.jpg

Administratief Medewerker

MBO

Rotterdam

2600,- / 2850,-

Als Administratief Medewerker houd je je voornamelijk bezig met het opmaken en controleren van polissen. Je gaat hiernaast ook verzekeringscertificaten afgeven. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de property portefeuille. Je hebt veel contact met verschillende collega's en je gaat sparren om samen de beste oplossingen te bedenken voor de klanten. Tijdens deze functie denk je veel mee over de optimalisatie van processen. Tevens is het een belangrijk speerpunt dat de performanceverbetering van de output en de dienstverlening verbetert, zodat de klanttevredenheid blijft

Administratief Medewerker (Account Handler).jpg

Onze opdrachtgevers in de financiële dienstverlening

nationale-nederlanden.png
allianz_direct.png
vivat.png
abnamro.png
achmea.png

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.