Vacatures

in de financiële dienstverlening

Vind jouw droombaan in 3 vacatures

Klantenservice Medewerker

MBO

Bodegraven

2500,-

Voor onze relatie in Bodegraven zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die de klantenservice afdeling wil komen versterken. Een baan met impact in de IT- en energiebranche, waar jij als onderdeel van een hecht team je optimaal kunt ontplooien! Klinkt dit interessant? Super! Lees dan vooral even verder!
klantenservice medewerker

Klantenservice voor Leaseauto's

MBO

AMSTERDAM

2400,- / 3000,-

Wil jij voor een goed salaris aan de slag gaan in de klantenservice voor prachtige automerken? Dat kan!Voor onze relatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die het klantenservice team komen versterken. Een uitdagende functie, bij een internationale speler waar jij je super kan ontwikkelen als professional!Klinkt goed toch? Top! Lees hieronder dan de hele vacature!
klantenservice voor leaseauto's

Frontoffice Medewerker

MBO

Utrecht

2600,- / 2800,-

Heb jij zin om aan de slag te gaan bij een groot bedrijf? Vind je het leuk om veel klantcontact te hebben? Zoek dan niet verder! Wij hebben een erg leuke Frontoffice vacature!Voor onze klant in Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste Frontoffice medewerker om het team te versterken! Benieuwd geworden?
Frontoffice medewerker

Onze opdrachtgevers in de financiële dienstverlening

nationale nederlanden
allianz direct
vivat
abnamro
achmea

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.