Vacatures

in de financiële dienstverlening

Vind jouw droombaan in 5 vacatures

Bijbaan als medewerker Claims

HBO, WO

Amsterdam

2450,-

Ben je op zoek naar een bijbaan die goed te combineren is met je studie en waarbij je ook nog eens lekker verdient? Lees dan snel verder want dit is de baan die je zoekt!We zijn voor onze klant in Amsterdam op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten die naast hun studie graag aan de slag willen binnen een bedrijf!
Bijbaan als medewerker claims

Teamleider Verzekeringen

MBO, HBO

Amsterdam

4200,- / 5200,-

Heb jij ervaring met verzekeringen en leidinggeven? Wil jij graag als Teamleider Verzekeringen aan de slag voor een verzekeringsmaatschappij met geweldige arbeidsvoorwaarden? Super, lees dan snel verder!
teamleider verzekeringen

Analytisch Pensioenspecialist

MBO, HBO

Amsterdam

3500,- / 4500,-

Vind jij het leuk om in de breedte van het pensioenvak te analyseren, onderzoeken op te lossen en hierover communiceren? Lees dan snel verder en ontdek of deze functie van analytisch pensioenspecialist bij jou past!
ervaren pensioenspecialist

Klantenservice voor Leaseauto's

MBO

AMSTERDAM

2400,- / 3000,-

Wil jij voor een goed salaris aan de slag gaan in de klantenservice voor prachtige automerken? Dat kan!Voor onze relatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die het klantenservice team komen versterken. Een uitdagende functie, bij een internationale speler waar jij je super kan ontwikkelen als professional!Klinkt goed toch? Top! Lees hieronder dan de hele vacature!
klantenservice voor leaseauto's

Ervaren Pensioenspecialist

MBO, HBO

Amsterdam

3500,- / 4500,-

Vind jij het leuk om mensen te woord te staan? Ben je goed in administratie, systemen en projecten? Lees dan snel verder en ontdek of deze functie van ervaren pensioenspecialist bij jou past!
ervaren pensioenspecialist

Onze opdrachtgevers in de financiële dienstverlening

nationale nederlanden
allianz direct
vivat
abnamro
achmea

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.