Jouw contactpersoon voor verzekeringen

anniek

Annieck Grobben

Recruitment Marketeer

Wist je dat Nederlanders per persoon de meeste verzekeringen hebben? Wel 8!

Met zoveel verzekeraars in ons land kun je je vast voorstellen dat daar veel bij komt kijken. De verzekeringsbranche draait ook zeker niet alleen om het verkopen van polissen en afwikkelen van schades. Er komt een gigantisch aantal werkzaamheden bij kijken: van advies tot aan behandeling, van projectmanagement tot aan IT, van marketing tot aan HR. Je kunt er heel erg veel kanten mee op! Welke kies jij?

Vacatures in de verzekeringen

Schade Acceptant

Randstad

2800,- / 4000,-

Lijkt het jou geweldig je ervaring binnen Schade Acceptatie voort te zetten? Ontdek samen met ons welk bedrijf het beste bij je past!
schade acceptant

Allround Acceptant

MBO, HBO

Beesd

2500,- / 3500,-

Wil je starten bij een snelgroeiend internationaal bedrijf? Wil je graag SUPER secundaire arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel deze vacature!
Allround Acceptant

Schadebehandelaar

Randstad

2800,- / 4000,-

Wil je graag jouw ervaring als Schadebehandelaar naar een verder niveau tillen? Dat kan! Wij kijken graag mee naar het best passende bedrijf voor jouw wensen!
Schadebehandelaar

Relatiebeheerder

HBO

Alkmaar

3500,- / 3900,-

Zoek jij een diverse baan? Wil jij aan de slag bij een snel groeiend en gezellig bedrijf? En ben je op zoek naar een functie als Relatiebeheerder? Wie weet zoeken wij jou!
vacature Relatiebeheerder
Bekijk alle vacatures

De Bedrijven in de Verzekeringsbranche

De mogelijkheden aan werk binnen de verzekeringsbranche zijn erg divers. Zo werken wij met gigantische verzekeraars als Interpolis, a.s.r. en Centraal Beheer met duizenden medewerkers, maar ook kleinere familiebedrijven in de vorm van assurantiekantoren en regiobanken.

Je hoeft in de eens-zo-stoffige verzekeringsbranche al lang niet meer in pak te komen of u te zeggen. Zowel de grote als de kleine organisaties zijn tegenwoordig leuke en open bedrijven met een gezellige en laagdrempelige sfeer;  met mensen zoals jij: empathisch, warm en altijd in voor wat lol!

Wat voor functies kun je uitvoeren in de verzekeringsbranche?

Je kunt binnen de verzekeringsbranche in tal van verschillende beroepen aan de slag gaan. Zo heb je functies waar je veel in contact staat met klanten zoals een klantenservice medewerker of een schadebehandelaar. Daarnaast heb je ook meer analytische functies als een schade acceptant, administratief medewerker of product specialist. Maar daar houdt het niet mee op; denk ook aan functies als IT-specialist, projectmanager of bedrijfsjurist.

Hoe start je?

Als starter binnen deze branche kun je op 2 verschillende manieren aan de slag gaan.

  • Je kunt beginnen met een traineeship, waar je al werkend opgeleid gaat worden in de richting van jouw keuze en ambitie. Lijkt dit je wat? Bekijk dan eens onze traineeships.
  • Je kunt aan de slag gaan op een van de instapfuncties als administratief medewerker of klantenservice medewerker en vanuit daar doorgroeien binnen de verzekeringsbranche.

Waar groei je naartoe?

Als professional in de verzekeringsbranche kun je, wanneer je dat wilt, doorgroeien naar functies met veel verantwoordelijkheid en leiderschap. Zo zijn veel van onze collega’s doorgegroeid tot projectmanager, afdelingsleider of senior acceptant. Wat jouw ambitie ook is, samen doen we er alles aan om jouw stip op de horizon bereiken!

Waarom solliciteren via Novadia?

Persoonlijke begeleiding

Samen wandelen, bellen en sparren: jouw eigen coach voor optimale ontwikkeling!

Je bent bij ons geen nummer

Een bedrijf waar de directeuren je kennen: familiair, informeel en persoonlijk.

Eerlijk, betrouwbaar en transparant

Je kunt van ons op aan. No nonsense, zo gaan wij te werk.

Een baan die bij je past

Zeer uiteenlopende opdrachten bij de leukste merken in de financiële sector: voor ieder wat wils!

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.