"Wij worden gelukkig als wij mensen aan een fijne baan kunnen helpen en tegelijkertijd onze klant aan een ideale nieuwe werknemer" (Jos Preusting, Directeur bij Novadia)

1092598916 703653bc2b77290a7cd01194b1ae30aecb8f03fea1f94ad6b3a395a29ea0d542 d 640

Hoe het begon

In 1999 werd ons bedrijf met de naam Aqurance opgericht door 4 partners uit de Consultancywereld, met het doel Verzekeraars te helpen aan gekwalificeerd personeel.

Het bedrijf richtte zich toen met name op de branche "Schade" en ontwikkelde hiervoor een succesvol model, het zogenaamde "brugmodel". Dit hield in dat werkloze of arbeidsongeschikte medewerkers met medewerking van het UWV omgeschoold werden naar een vakgebied in de Schadebranche, zoals Acceptant, Letselschadebehandelaar, etc. Opdrachtgevers leverden docenten en de praktische inwerkperiode. Deze samenwerking was in de periode 2002 tot 2010 zeer populair. Velen hebben hun carrière in de verzekeringsbranche te danken aan deze periode.

Nova Dia

  • In 2005 werd de naam Aqurance gewijzigd in Nova Dia. Nieuwe dag. Aqurance bestond er nog naast, maar dan alleen voor het Brugmodel. Nova Dia voor reguliere projecten in Schadeverzekeringen.
  • In 2010 kwam Jos Preusting de directie versterken en werd het businessmodel verbreed met het toevoegen van de branches Pensioen, Leven, Inkomen en Hypotheken. In die tijd groeide het bedrijf stevig door.
  • In 2017 ontstond een nieuwe directiewisseling. Jos Preusting en Hans van Hoeckel vormden samen de Directie. De kantoorlocatie Baarn werd verhuisd naar Utrecht, onze huidige locatie en de naam Nova Dia werd vanaf dat moment aan elkaar geschreven als “Novadia” (waarbij de uitspraak nog steeds Nova Dia is).

De kern van het bedrijf bleef en blijft nog altijd hetzelfde: "wij worden gelukkig als wij mensen aan een fijne baan kunnen helpen en tegelijkertijd onze klant aan een ideale nieuwe werknemer".

onsverhaal

Proef de sfeer op ons kantoor!

Heb je interesse in werken met of via Novadia? Neem contact met ons op! Onze professionals gaan graag op ons kantoor in Utrecht met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.