" Wij worden gelukkig als we een rol kunnen spelen in het creëren van een toekomst waarin iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar volledige potentieel te benutten en een bevredigende loopbaan te hebben " (Hans van Hoeckel, Directeur bij Novadia)

1092598916 703653bc2b77290a7cd01194b1ae30aecb8f03fea1f94ad6b3a395a29ea0d542 d 640

Hoe het begon

In 1999 werd ons bedrijf als Aqurance opgericht door 4 bevlogen partners met het doel Verzekeraars te helpen aan gekwalificeerd personeel.

Ons bedrijf richtte zich in beginsel met name op de branche "Schade" en ontwikkelde hiervoor een succesvol "Brugmodel". Dit hield in dat werkloze of arbeidsongeschikte medewerkers met medewerking van het UWV omgeschoold werden naar een vakgebied in de Schadebranche, zoals Acceptant, Letselschadebehandelaar, etc. Opdrachtgevers leverden docenten en de praktische inwerkperiode. Deze samenwerking was in de periode 2002 tot 2010 zeer succesvol. Velen hebben hun carrière in de verzekeringsbranche te danken aan deze periode.

Nova Dia

  • In 2005 werd de naam Aqurance gewijzigd in Nova Dia. Nieuwe dag in het Portugees. Aqurance bleef als naam alleen nog bestaan voor het “Brugmodel”. Vanuit Nova Dia deden we de reguliere projecten in Schadeverzekeringen.
  • In 2010 werd het businessmodel verbreed met het toevoegen van de branches Pensioen, Leven, Inkomen en Hypotheken. In die tijd maakte Nova Dia een enorme groeispurt.
  • In 2017 hebben we de volgende metamorfose doorgemaakt. De kantoorlocatie Baarn werd verruild voor ons huidige moderne kantoor in Utrecht. We hebben een op dat moment meteen een volledig nieuwe huisstijl, inrichting en website gelanceerd en de naam Nova Dia werd vanaf dat moment aan elkaar geschreven als “Novadia” (waarbij de uitspraak nog steeds Nova Dia is).

De kern van het bedrijf bleef en blijft nog altijd hetzelfde: "wij worden gelukkig als wij een rol kunnen spelen in het creëren van een toekomst waarin iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar volledige potentieel te benutten en tegelijkertijd onze klant aan de ideale nieuwe werknemer kunnen helpen".

onsverhaal

Proef de sfeer op ons kantoor!

Heb je interesse in werken met of via Novadia? Neem contact met ons op! Onze professionals gaan graag op ons kantoor in Utrecht met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.