Jouw contactpersoon voor bancair

niels kieft accountmanager

Niels Kieft

Accountmanager Hypotheken & Bancair

Banken, ze bestaan al sinds de Babyloniërs in 1800 v.Chr!

Tegenwoordig zijn banken relevanter dan ooit tevoren. Het kopen van een huis, duurzaam investeren en beleggen. Zelfs fraude en witwaspraktijken tegen gaan. De bancaire wereld heeft een groot aantal verschillende functierichtingen te bieden.

Vacatures in de bancair

Financieel Adviseur

MBO, HBO

Heel Nederland

2850,- / 3100,-

Heb jij al kennis en ervaring van de hypotheekwereld? Wil jij aan de slag gaan in een toffe functie binnen een hecht team voor een van de grootste banken van Nederland? Zoek dan niet verder!
Vacature Financieel Adviseur

Junior CDD Analist

HBO, WO

Randstad

3000,- / 3500,-

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan? Vind je het leuk om diepgaand klantenonderzoek te verrichten voor een financiële instelling? Dan hebben wij een leuke vacature voor je!Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en leergierige medewerkers die graag opgeleid willen worden tot analist Customer Due Diligence (CDD).Naast onderzoek op niveau van CDD, is er ook onderzoek naar Anti Money Laundering (AML) en Know Your Customer (KYC). Klinkt goed toch? Lees snel verder!
CDD analist

Hypotheek Adviseur

Amersfoort

3600,- / 3800,-

Ben jij een hypotheek adviseur die graag het verschil maakt voor klanten met risicovolle hypotheekvraagstukken? Haal jij energie uit in contact staan met mensen? Reageer nu!
hypotheek adviseur

Traineeship Hypotheken

MBO

Amersfoort

2700,-

De start van jouw Financiële Carrière!
Traineeship MBO
Bekijk alle vacatures

De Bedrijven in de Bancaire Sector

De organisaties binnen de bancaire sector kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. Zo hebben wij klanten als de Rabobank en de ABN Amro met duizenden medewerkers, maar ook kleinere regionale financieringskantoren waar onze medewerkers in compacte en hechte teams aan de slag gaan. We kijken altijd naar wat het beste past bij onze mensen.

Hoe dan ook, in de bancaire sector gaat het er bij zowel de grote als de kleinere organisaties een stuk persoonlijker en informeler aan toe dan je zou verwachten. Je hoeft niet meer deftig in 3-delig pak op kantoor te verschijnen, er is ruimte voor een flauwe grap en er heerst een warme sfeer. Er werkt een mix van ervaren professionals en jonge, enthousiaste mensen; allen met een verschillend karakter.

Wat voor functies zijn er in de bancaire sector?

Je kunt binnen de bancaire sector in tal van verschillende richtingen aan de slag gaan. Zo heb je functies waar je veel in contact staat met klanten zoals een klantenservice medewerker, een hypotheekadviseur of een medewerker bijzonder beheer, of meer analytische functies als financial controller, KYC of CDD-analist.

Als starter kun je in deze branche op 2 verschillende manieren starten:

  • Je kunt beginnen met een traineeship, waar je al werkend opgeleid gaat worden in de richting van jouw keuze en ambitie. Lijkt dit je wat? Bekijk dan eens onze traineeships.
  • Je kunt aan de slag gaan op een van de instapfuncties als administratief medewerker of klantenservice medewerker.

Waar groei je naartoe?

Als professional in de bancaire sector kun je, wanneer je de ambitie hebt, ver doorgroeien naar functies met veel verantwoordelijkheid en leiderschap. Hierbij kun je denken aan managementfuncties bij hypotheekverstrekkers of projectmanagementfuncties. Je kunt zelfs doorgroeien tot directeur. Het klinkt misschien cliché, maar de lat bepaal jij zelf ;)

Waarom solliciteren via Novadia?

Persoonlijke begeleiding

Samen wandelen, bellen en sparren: jouw eigen coach voor optimale ontwikkeling!

Je bent bij ons geen nummer

Een bedrijf waar de directeuren je kennen: familiair, informeel en persoonlijk.

Eerlijk, betrouwbaar en transparant

Je kunt van ons op aan. No nonsense, zo gaan wij te werk.

Een baan die bij je past

Zeer uiteenlopende opdrachten bij de leukste merken in de financiële sector: voor ieder wat wils!

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.