Vacatures

in de financiële dienstverlening

Vind jouw droombaan in 4 vacatures

Medewerker Administratie

MBO

AMERSFOORT

2600,- / 2800,-

Je zal starten als project medewerker ter ondersteuning van de servicedesk. Je krijgt en uiteenlopend takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor het controleren van de juistheid en volledigheid van de administratie voor werkgevers en deelnemers. In de uitvoering hiervan komt je administratieve ervaring goed van pas en je zal dit veel gaan toepassen. Je zal ook regelmatig schakelen en samenwerken met ervaren collega's op dit gebied.  Na je inwerkperiode op kantoor, word je 2 dagen per week op kantoor verwacht, de overige dagen mag je vanuit huis werken. Het bedrijf is erg goed bereikbaar met het OV en per auto.

medewerker administratie.jpg

Traineeship MBO

MBO

Amersfoort

2400,- / 2600,-

Je zal het Traineeship MBO samen starten in een klas van 15 personen. Je volgt een betaalde interne opleiding van twee weken waarin je volledig klaargestoomd wordt om te kunnen starten met de klantenservice voor hypotheken. Na deze twee weken word je nog twee weken door een buddy begeleid op de werkvloer en daarna kun jij zelfstandig aan het werk. Na deze opleidingsperiode start je échte werkweek van 36 tot 40 uur. Het eerste half jaar zal je ook veel tijd besteden aan jezelf verder ontwikkelen; zo zal je deelnemen aan een opleidingstraject. Als trainee zal je de klanten telefonisch, per chat of e-mail te woord staan. Jij maakt samen met jouw team de klanten ambassadeurs van het bedrijf. Hiervoor staan diverse middelen tot je beschikking. Aan jou om deze op een passende en verrassende manier te gebruiken. Genoeg doorgroeimogelijkheden en kansen dus! Daarboven op zullen je werkzaamheden na het behalen van elke WFT uitgebreid worden zodat je na een jaar alles weet over hypotheken.

Traineeship MBO.png

Administratie Verzekeringen

MBO

Amersfoort

2500,- / 2800,-

Je zal starten als administratie verzekeringen krijg je een aantal uiteenlopende takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor het controleren van de juist en volledigheid van de administratie. In de uitvoering hiervan komt je ervaring in verzekeringen goed van pas en je zal dit veelal toepassen. Verder zal je verantwoordelijk zijn voor zakelijke portefeuilles. Je gaat ook regelmatig schakelen en samenwerken met een expert op dit gebied.  De klant is een grote speler met een modern, nieuw kantoor met 40+ medewerkers. Je zal deel uitmaken van een gezellig team van 6 collega's.  Na je inwerkperiode op kantoor, word je 2 dagen per week op kantoor verwacht, de overige dagen mag je vanuit huis werken. Het bedrijf is erg goed bereikbaar met het OV en per auto.

Administratief Medewerker Amersfoort.jpg

Administratief Medewerker

MBO

Amersfoort

2500,- / 2800,-

Je zal starten als administratief medewerker en krijg je een aantal uiteenlopende taken takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor het controleren van de juist en volledigheid van de administratie. In de uitvoering hiervan komt je ervaring in verzekeringen goed van pas en je zal dit veelal toepassen. Verder zal je verantwoordelijk zijn voor zakelijke portefeuilles. Je gaat ook regelmatig schakelen en samenwerken met een expert op dit gebied. Het totale team waarin je gaat starten bestaat uit 18 mensen. Het team waarin jij zal gaan werken bestaat uit 6/7 leuke collega's en samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succesvol converteren van de verzekeringsportefeuille naar een actueel product. Na je inwerkperiode op kantoor, word je 2 dagen per week op kantoor verwacht, de overige dagen mag je vanuit huis werken. Het bedrijf is erg goed bereikbaar met het OV en per auto.

Adminstratief Medewerker Productrationalisatie.jpg

Onze opdrachtgevers in de financiële dienstverlening

nationale-nederlanden.png
allianz_direct.png
vivat.png
abnamro.png
achmea.png

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.