Vacatures

in de financiële dienstverlening

Vind jouw droombaan in 12 vacatures

Administratief Medewerker - Verzekeringen

MBO

Omgeving Den Haag

2500,- / 2800,-

In je functie als administratief medewerker ga je je bezig houden met de minder moeilijke schuldvragen en de administratieve verwerking hiervan. Je bent verantwoordelijk voor het registreren en behandelen van schadeclaims veroorzaakt door onbekende daders of onverzekerde motorvoertuigen. Je kunt hierbij denken aan het behandelen van met name parkeerschades en schades aan wegmeubilair. Je bent de spin in het web qua communicatie, welke telefonisch en/of digitaal gaat. Je praat veelvuldig met claimanten, leasemaatschappijen de verzekeraars en tussenpersonen. Om je functie goed te kunnen uitoefenen, dien je te beschikken over enige ervaring binnen de verzekeringsbranche. Indien je beschikt over Wft's is dit zeker handig maar zeker géén must have. Je bent werkzaam in een team, dat een dag in de week gezamenlijk op kantoor werkt.

administratief medewerker - verzekeringen.png

Medewerker Administratie

MBO

AMERSFOORT

2600,- / 2800,-

Je zal starten als project medewerker ter ondersteuning van de servicedesk. Je krijgt en uiteenlopend takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor het controleren van de juistheid en volledigheid van de administratie voor werkgevers en deelnemers. In de uitvoering hiervan komt je administratieve ervaring goed van pas en je zal dit veel gaan toepassen. Je zal ook regelmatig schakelen en samenwerken met ervaren collega's op dit gebied.  Na je inwerkperiode op kantoor, word je 2 dagen per week op kantoor verwacht, de overige dagen mag je vanuit huis werken. Het bedrijf is erg goed bereikbaar met het OV en per auto.

medewerker administratie.jpg

Traineeship MBO

MBO

Amersfoort

2400,- / 2600,-

Je zal het Traineeship MBO samen starten in een klas van 15 personen. Je volgt een betaalde interne opleiding van twee weken waarin je volledig klaargestoomd wordt om te kunnen starten met de klantenservice voor hypotheken. Na deze twee weken word je nog twee weken door een buddy begeleid op de werkvloer en daarna kun jij zelfstandig aan het werk. Na deze opleidingsperiode start je échte werkweek van 36 tot 40 uur. Het eerste half jaar zal je ook veel tijd besteden aan jezelf verder ontwikkelen; zo zal je deelnemen aan een opleidingstraject. Als trainee zal je de klanten telefonisch, per chat of e-mail te woord staan. Jij maakt samen met jouw team de klanten ambassadeurs van het bedrijf. Hiervoor staan diverse middelen tot je beschikking. Aan jou om deze op een passende en verrassende manier te gebruiken. Genoeg doorgroeimogelijkheden en kansen dus! Daarboven op zullen je werkzaamheden na het behalen van elke WFT uitgebreid worden zodat je na een jaar alles weet over hypotheken.

Traineeship MBO.png

Administratie Verzekeringen

MBO

Amersfoort

2500,- / 2800,-

Je zal starten als administratie verzekeringen krijg je een aantal uiteenlopende takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor het controleren van de juist en volledigheid van de administratie. In de uitvoering hiervan komt je ervaring in verzekeringen goed van pas en je zal dit veelal toepassen. Verder zal je verantwoordelijk zijn voor zakelijke portefeuilles. Je gaat ook regelmatig schakelen en samenwerken met een expert op dit gebied.  De klant is een grote speler met een modern, nieuw kantoor met 40+ medewerkers. Je zal deel uitmaken van een gezellig team van 6 collega's.  Na je inwerkperiode op kantoor, word je 2 dagen per week op kantoor verwacht, de overige dagen mag je vanuit huis werken. Het bedrijf is erg goed bereikbaar met het OV en per auto.

Administratief Medewerker Amersfoort.jpg

Administratief Medewerker

MBO

Amersfoort

2500,- / 2800,-

Je zal starten als administratief medewerker en krijg je een aantal uiteenlopende taken takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor het controleren van de juist en volledigheid van de administratie. In de uitvoering hiervan komt je ervaring in verzekeringen goed van pas en je zal dit veelal toepassen. Verder zal je verantwoordelijk zijn voor zakelijke portefeuilles. Je gaat ook regelmatig schakelen en samenwerken met een expert op dit gebied. Het totale team waarin je gaat starten bestaat uit 18 mensen. Het team waarin jij zal gaan werken bestaat uit 6/7 leuke collega's en samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succesvol converteren van de verzekeringsportefeuille naar een actueel product. Na je inwerkperiode op kantoor, word je 2 dagen per week op kantoor verwacht, de overige dagen mag je vanuit huis werken. Het bedrijf is erg goed bereikbaar met het OV en per auto.

Adminstratief Medewerker Productrationalisatie.jpg

Junior Schadebehandelaar

MBO

Rijswijk

2500,- / 2800,-

Als je start als schadebehandelaar dan kom je te werken binnen het International People Mobility (IPM) team van claims-schade afdeling. Deze afdeling houdt zich elke dag bezig met het behandelen van schades bij internationale studenten en expats. Denk hierbij aan vergoedingen voor gemaakte zorgkosten, maar ook schades op het gebied van aansprakelijkheid en rechtsbijstand. In deze rol als schadebehandelaar word jij verantwoordelijk voor jouw schadedossiers en treed je op als adviseur richting jouw klant en de verzekeraar maar ook naar eigen interne collega's. Verder ben je verantwoordelijk voor het telefonisch te woord staan van klanten (in het Engels), het verwerken van e-mails en het opstellen van nota's.  Het team waarin je zal starten bestaat uit 18 collega's en kenmerkt zich door het diverse en energieke karakter. Dit is ook kenmerkend voor het werk dat je gaat doen: de klanten zijn mensen uit de hele wereld! Jouw klanten zijn ver van huis en komen in een ongewenste situatie terecht. Ze hebben jouw hulp, duidelijkheid en financiële tegemoetkoming nodig. Daarom doet het team hun uiterste best om de klanten zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Op jaarbasis verwerkt het team ongeveer 45.000 claims weg! In het team staat gezelligheid dan ook centraal, want waar hard gewerkt wordt moet ook veel gelachen worden.

Junior Schade Accpetant.jpg

Klantenservice voor Leaseauto's

MBO

AMSTERDAM

2400,- / 3000,-

Als klantenservice medewerker ga je een breed takenpakket krijgen, zodat geen enkele dag hetzelfde zal zijn! Zo sta je in contact met zowel klanten als dealers van de grote automerken. Je staat hen te woord, geeft ze het begrip en de support die ze nodig hebben en beantwoordt hun vragen (via mail en telefoon). Daarnaast voer je een aantal uiteenlopende administratieve taken uit. Zo ben je verantwoordelijk voor het opstellen, controleren en aanpassen van financieringsovereenkomsten, verwerk en controleer je dossiers en voer je tussentijdse wijzigingen door in het systeem. Je gaat aan de slag binnen een open en gezellig team van 7 leuke klantenservice toppers, bij een grote financierings- en leasemaatschappij voor grote automerken (zoals Jaguar en Land Rover). Er heerst een ondernemende en warme cultuur en er is altijd ruimte voor creativiteit, initiatief en natuurlijk een lolletje ;). Deels thuiswerken is ook mogelijk!

klantenservice voor leaseauto's.png

Frontoffice Medewerker

MBO

Utrecht

2600,- / 2800,-

Bij deze functie ligt vooral de nadruk op de telefonische ondersteuning afdeling. Met jouw affiniteit met klantcontact is dan ook essentieel.  Je zal starten als Junior Relatiebeheerder Inkomensverzekeringen. Als tussenpersoon krijg je op een dag telefoontjes  van klanten die vragen hebben over hun inkomensverzekering. Verder zal je klanten helpen die een nieuwe verzekering willen afnemen en zal je ze helpen met offertes. Je gaat klanten telefonisch helpen met al hun vragen en verzoeken met betrekking tot de inkomensverzekering. En als klanten een nieuwe verzekering willen afnemen, vragen ze digitaal een offerte aan. Hierbij zal je ook een helpende hand zijn. Je kan telefonisch verschillende vragen verwachten, bijvoorbeeld; inhoud van product, offertes, wetgeving, polisvoorwaarden en beleid op het gebied van betalingen. Soms oppervlakkige vragen over het systeem, soms dieper ingaan op vragen over bijvoorbeeld de wetgeving etc. Kortom, zowel simpele als complexe vragen kunnen en willen beantwoorden en daarmee gelijkwaardig gesprekspartner van het intermediair zijn. Dus heel veel uitdaging!

Frontoffice medewerker.jpg

Onze opdrachtgevers in de financiële dienstverlening

nationale-nederlanden.png
allianz_direct.png
vivat.png
abnamro.png
achmea.png

Interesse? We helpen je graag verder

Bel of mail ons met al jouw vragen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.